Vlot shoppen bij DreamLand

Bij DreamLand blijven we zoeken naar de beste manieren om onze klanten goed én snel te bedienen. Bezoek onze winkel of webshop en bekijk onze opties die voor jou het best passen om snel en praktisch te shoppen.

Shop in je DreamLand-winkel

Aanbevolen door DreamLand !

De winkel is een inspirerende plek op je zoektocht naar het ideale cadeau. Onze medewerkers helpen je graag verder in een van onze 48 winkels.

Troeven

Het aanbod is groter dan op dreamland.be. In de winkel vind je ook veel laaggeprijsde artikelen die we online niet aanbieden.

Heb je een vraag? Advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Je kan de voorraad van je winkel checken op dreamland.be via het tabblad ‘Click & Collect’ of ‘Winkelvoorraad’ op de artikelpagina.

Je hebt je artikel meteen ter beschikking na je bezoek aan de winkel.

Is je artikel toch niet voorradig? Dan zoeken we samen naar een alternatief of bestellen, als het kan, wat je nodig hebt.

Budget-tip! Heb je nog een DreamLand-geschenkkaart? Neem ze mee, je kan ze gebruiken aan de kassa.

Reserveer via Click & Collect

Aanbevolen door DreamLand !

Heb je snel iets nodig maar heb je geen tijd om zelf in je DreamLand-winkel op zoek te gaan? Kies dan voor Click & Collect om tijd te winnen en onze medewerkers doen de boodschappen voor jou.

Troeven

Snelheid: bestel vanuit je zetel, trein of tijdens je lunchpauze op dreamland.be en kies voor Click & Collect. Binnen de 3 uur ligt je pakje klaar in je DreamLand-winkel.

Zekerheid: je bent zeker dat je pakje 3 dagen voor je klaarligt.

Flexibel: je kan ter plekke perfect nog iets bijkopen.

Duurzaam: Click & Collect is ook voor het milieu een uitstekende keuze. Je aankopen worden vanuit de winkelvoorraad voor jou klaargelegd zonder extra verzendverpakking.

Budget-tip! Onze Click & Collect service is gratis. Je betaalt geen reservatiekosten.

Budget-tip! Heb je nog een DreamLand-geschenkkaart? Deze kan je gebruiken aan de DreamLand-kassa!

Thuislevering

Heb je geen tijd om naar een van de afhaalpunten te gaan? Kies er dan voor om je aankopen bij je thuis te laten leveren.

Troeven

Levering aan je voordeur: je kan waar en wanneer je wil je bestelling plaatsen op dreamland.be en je aankopen laten leveren op de dag van jouw keuze.

Geen verplaatsingskosten: je hoeft je niet naar je DreamLand-winkel te verplaatsen.