Vlot shoppen bij DreamLand

Bij DreamLand blijven we zoeken naar de beste manieren om onze klanten goed én snel te bedienen. Bezoek onze winkel of webshop en bekijk onze opties die voor jou het best passen om snel en praktisch te shoppen.

Shop in je DreamLand-winkel

Aanbevolen door DreamLand !

De winkel is een inspirerende plek op je zoektocht naar het ideale cadeau. Onze medewerkers helpen je graag verder in een van onze 48 winkels.

Troeven

Het aanbod is groter dan op dreamland.be. In de winkel vind je ook veel laaggeprijsde artikelen die we online niet aanbieden.

Heb je een vraag? Advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Je kan de voorraad van je winkel checken op dreamland.be via het tabblad ‘Click & Collect’ of ‘Winkelvoorraad’ op de artikelpagina.

Je hebt je artikel meteen ter beschikking na je bezoek aan de winkel.

Is je artikel toch niet voorradig? Dan zoeken we samen naar een alternatief of bestellen, als het kan, wat je nodig hebt.

Budget-tip! Heb je nog een DreamLand-geschenkkaart? Neem ze mee, je kan ze gebruiken aan de kassa.

Shop op dreamland.be en laat leveren in een afhaalpunt

Aanbevolen door DreamLand !

Geen tijd om in je DreamLand-winkel te shoppen? Geen nood, de DreamLand-webshop is altijd open. Kies en shop vanuit je zetel en laat je aankopen leveren in een van de +400 afhaalpunten.

Troeven

Groot afhaalnetwerk: je kan kiezen uit meer dan 400 afhaalpunten bij Colruyt, OKay, Collect & Go en DreamLand.

Makkelijk: haal je aankopen samen af met je wekelijkse boodschappen wanneer je maar wil.

Snelste leveringswijze voor een bestelling via dreamland.be.

Zekerheid: We houden je pakjes 14 dagen bij.

Duurzaam: je aankopen laten leveren in een afhaalpunt is ook voor het milieu een uitstekende keuze. Je aankopen vertrekken zonder extra verzendverpakking samen met de dagelijkse leveringen die al gepland waren voor de bevoorrading van de winkels zelf.

Budget-tip! Heb je nog een DreamLand-geschenkkaart? Je kan ze gebruiken om je bestelling te betalen op je afhaalpunt. Je kan er ook mee betalen in een afhaalpunt van Colruyt en Okay.

Reserveer via Click & Collect

Heb je snel iets nodig maar heb je geen tijd om zelf in je DreamLand-winkel op zoek te gaan? Kies dan voor Click & Collect om tijd te winnen en onze medewerkers doen de boodschappen voor jou.

Troeven

Snelheid: bestel vanuit je zetel, trein of tijdens je lunchpauze op dreamland.be en kies voor Click & Collect. Binnen de 3 uur ligt je pakje klaar in je DreamLand-winkel.

Zekerheid: je bent zeker dat je pakje 3 dagen voor je klaarligt.

Flexibel: je kan ter plekke perfect nog iets bijkopen.

Budget-tip! Heb je nog een DreamLand-geschenkkaart? Deze kan je gebruiken aan de DreamLand-kassa!

Thuislevering

Heb je geen tijd om naar een van de afhaalpunten te gaan? Kies er dan voor om je aankopen bij je thuis te laten leveren.

Troeven

Levering aan je voordeur: je kan waar en wanneer je wil je bestelling plaatsen op dreamland.be en je aankopen laten leveren op de dag van jouw keuze.

Geen verplaatsingskosten: je hoeft je niet naar je DreamLand-winkel te verplaatsen.

Gratis levering vanaf € 60. Koop je een artikel van meer dan 30 kg of groter dan 1,5 m, dan is het minimumaankoopbedrag € 250 voor een gratis thuislevering.