• Home
  • Merk: VTech
                       

Ontdek alles van VTech bij DreamLand

Artikelen (  1 - 48 van 209 )
:

Slim speelgoed om spelenderwijs slimmer te worden.

Het moto van VTech is: “Met ons speelgoed is leren kinderspel!”. Daarom is hun leerrijke en kwaliteitsvolle speelgoed steeds afgestemd volgens leeftijd. Zo leren de kleinsten met hun innoverende speeltjes dierengeluiden, eerste woordjes, bekende aftelrijmpjes, vormen, kleuren, cijfers, … De al iets grotere kinderen leren al spelend lezen, schrijven, Nederlands, Engels en ze maken tegelijk ook kennis met nieuwe technologieën. Op die manier wordt ook hun ontwikkeling gestimuleerd.

Leuke reeksen

Je kan kiezen tussen verschillende reeksen om je kindje op educatieve ontdekkingsreis te laten gaan. Elk van deze reeksen brengt jouw kapoen op een speelse manier weer heel wat dingen bij.

Voor de kleintjes

Kleine kindjes kunnen hun plezier niet op met het speelgoed van Toet Toet Auto’s, Vrolijke Vriendjes, Blub Blub Bad, Magibook en Little Love. Met hun lichtjes en vrolijke deuntjes kunnen ze elke kapoen boeien en uren speelplezier bezorgen.

En ook voor de groten!

Kidizoom, Storio en DigiGo stimuleren dan weer de creativiteit en nieuwsgierigheid van de al iets oudere kinderen. Door met deze computers en fotoapparaten op kindermaat bezig te zijn, ontdekken ze in een veilige omgeving nieuwe technologieën aangepast aan hun leeftijd.

Je merkt het: van dagelijkse routine tot aan de eerste kennismaking met de wetenschap: met het speelgoed van VTech is leren kinderspel!