Schommels & Accessoires

Wat is er leuker om in de tuin te spelen dan een schommel? Je kinderen zijn er zeker uren zoet mee! Daarom stelt DreamLand je een uitgebreid assortiment schommels voor. Hele grote, iets kleinere, houten, metalen, voor de allerkleinsten of al iets grotere kinderen … je vindt vast de ideale schommel die in je tuin past. Vergeet ook onze coole schommeluitbreidingen en accessoires niet.

Artikelen (  1 - 47 van 245 )
:

Hoe je schommel kiezen?

De juiste schommel kiezen is niet zo simpel. Hoe groot is je tuin? Wat is je budget? Wil je een houten schommel of liever een metalen schommel? Een eenvoudige schommel of liever een complete schommelset met speeltorens, klimnetten en alles erop en eraan? Je goed informeren is dus heel belangrijk. Neem daarom snel een kijkje naar onze tips!


Peuters schommelen ook graag

Voor de allerkleinsten hebben we ook enkele peuterschommels. Deze zijn gemaakt van hout of metaal en hebben allemaal een veiligheidsbeugel aan het schommelzitje. Zo kan je kleine man of kleine meid ook al schommelend veilig van het mooie weer genieten.


Te gekke schommeluitbreidingen

Is je keuze op een houten schommel gevallen, dan is de kans groot dat je deze nog verder kan uitbreiden. Telkens je een extra module toevoegt, krijgen je kinderen een nieuwe schommel! Plaats een extra speeltoren, hang een hangbrug aan je schommel of voeg een klimmuur of een zandbak toe. Hebben je kinderen heel wat fantasie, dan vinden ze een picknickmodule of een winkeltje vast super.


Leuke accessoires

Je kocht een schommel en hebt nog wat accessoires nodig. Dat komt goed uit, DreamLand heeft alles wat je nodig hebt om je kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven op hun schommel. Een ruime keuze aan schommelzitjes en klim-en turnaccessoires, maar ook extra glijbanen en leuke schommeldecoratie. Om je schommel goed vast te zetten bieden we grondankers en schommelhaken aan. En om de pijn na een val wat te verlichten zijn er de rubbertegels.


Montage, onderhoud en veiligheid

Even belangrijk als de juiste schommel kiezen, is deze correct monteren en onderhouden. Belangrijk voor de veiligheid van je kinderen en voor de levensduur van je schommel. Neem daarom gerust een kijkje naar onze montage-, onderhoud- en veiligheidstips.