Accessoires voor trampolines

Naast een stevige trampoline kan je bij ons ook goede accessoires kopen. Om makkelijk op je trampoline te geraken heb je een ladder nodig. Is de beschermrand van je trampoline versleten of wil je eens van kleur veranderen, kijk dan snel naar ons gamma. Heb je nog een veiligheidsnet nodig? Wij hebben vast een geschikt beschermnet dat op je trampoline past.

Lees onze tips voor veilig trampolinespringen
Artikelen (1 - 24 van 24)
:

Voor je een ladder, veiligheidsnet of beschermrand koopt is het belangrijk de afmetingen van je trampoline te kennen, om achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Via de bijgeleverde handleiding zijn deze accessoires ook makkelijk te bevestigen.


Ladder

Koop een ladder voor je bovengrondse trampoline, zeker als je kleine kinderen hebt. Zo kunnen je kinderen en jezelf makkelijk op en af de trampoline. Bovendien is het ook een stuk veiliger. Neem dus snel een kijkje naar onze ladders.


Beschermrand

Wij verkopen uiteraard geen trampolines zonder beschermrand. Toch kan je bij ons ook aparte veiligheidsranden kopen in geval deze op je trampoline versleten is of je eens van kleur wenst te veranderen. Ontdek hier onze beschermranden.


Veiligheidsnet

Voor de veiligheid van springende kinderen is het aangeraden een beschermnet rond je trampoline te spannen. Zo voorkom je heel wat traantjes en zere plekken. Ga dan ook snel kijken naar onze veiligheidsnetten van Optimum en EXIT.