Speelgoed van het Jaar 2020

Speelgoed van het Jaar 2020

Het is dan ook heel belangrijk voor je kids dat ze het juiste speelgoed krijgen. Maar hoe weet je welk speelgoed geschikt is?Om je op weg te helpen maakte een vakjury, zoals ieder jaar, een selectie van het beste speelgoed op de markt. Ontdek hieronder snel de winnaars!

Smartmax My First Sounds & Senses

Leeftijd: 0 - 2 jaar

De allerkleinsten zullen aangetrokken worden door dit magnetische speelgoed. 4 gekleurde ballen en staven, verschillende texturen, allerlei vormen en veel kleurtjes…. Kortom, ze hebben oneindig veel mogelijkheden om een rammelaar te maken. Je zal al snel zien dat de magneten in de staven en ballen hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie stimuleren. Wij vinden het geweldig als speelgoed de kinderen aanzet om te experimenteren en te ontdekken.

Laat je allerkleinsten de wereld zelf ontdekken!

Interactieve pluche Present Pets

Leeftijd: 4 - 9 jaar

Laat je helemaal vertederen wanneer je interactieve Present Pets-puppy zichzelf uitpakt. Classic Pups of Fancy Pups? In elke verpakking zit een hondje, maar welk? Hou je van puppy’s met lange oren en roze-goud, kies dan de Fancy Pups met Princess of Kweenie. Of misschien vind je hondjes met kleine oren en glitter leuker? Ga dan voor de Classic Pups met Cocoa en Casey. Open de verpakking en ontdek je nieuwe speelvriendje en meer dan 100 verschillende interacties. Een onvergetelijke verrassing!

Een puppy die zichzelf uitpakt

Stuff-A-Loons Maker Station

Leeftijd: 8 - 11 jaar

Maak je eigen gevulde ballonnen, voor jezelf of als cadeautje! Gebruik de Maker Station en vul ze met alles wat je leuk vindt. Blaas de ballon dan op, sluit ‘m af en voeg nog wat mooie versieringen toe. Creëer een Stuff-A-Loons ballon voor een verjaardag, een speciale gebeurtenis of gewoon omdat het superleuk is! De navulling is afzonderlijk verkrijgbaar.

Creëer je ballonnen

SmartGames Froggit

Leeftijd: 6 - 9 jaar

De kikkers moeten naar de overkant van de vijver. Kijk toch maar uit voor de vis! Want die jaagt de kikkers terug naar de start-oever. Slaag jij als eerste erin om jouw kikkerfamilie aan de overkant te krijgen? Wees je tegenspelers te slim af en plan je route. Froggit is superspannend!

Help de kikkers een handje

Kluster

Leeftijd: 14 - 18+ jaar

Iedere speler beschikt over een aantal magische – magnetische – stenen die hij beurtelings in het door koord afgebakende spelveld moet leggen. Maar als de magneten tijdens jouw beurt plots aan elkaar beginnen te plakken of zich buiten het speelveld begeven. Dan ben je verplicht deze magneten te nemen. Wie als eerste al z’n magneten kwijtraakt, wint het spel!
Thuis, in de tuin of op vakantie. Door het minimum aan spelattributen speel je dit behendigheidsspel voor 1 tot 4 spelers letterlijk overal.

Speel je mee?

SmartGames Jaak en de Bonenstaak

Leeftijd: 4 - 7 jaar

Help jij Jaak om de Bonenstaak te beklimmen en het kasteel in de wolken te bereiken? Laat de puzzelstukken één voor één vallen tot je de tekening van je opdracht te zien krijgt. Pas op, want in dit dynamische 3D-puzzelspel durven de puzzelstukken kantelen. En kan je dus terug naar beneden tuimelen. Wees dus voorzichtig! Er hangt sowieso magie in de lucht.
Extra troef: bij het speel hoort een prentenboekje met het originele sprookje van Jaak en de Bonenstaak.

Beleef zelf de magie

LEGO Super Mario 71360 Starter Set Avonturen met Mario

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Fans van Super Mario en LEGO ontdek snel dit Starter Pack en z’n interactieve Mario-figuur! Bouw je eigen level, versla je vijanden en verzamel zoveel mogelijk muntjes. LEGO Mario heeft kleurensensoren en lcd-schermen in z’n ogen, mond en buik, en dankzij de ingebouwde luidspreker hoor je herkenbare geluiden en muziek uit de game. Ontdek ook de gratis LEGO Super Mario app voor nog meer LEGO Super Mario speelpret!

Ontdek het avontuur

Nikko auto RC Omni X Black

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Kriebelt het bij jou ook zo om te gaan slippen telkens je een op afstand bestuurbare auto ziet? Dat komt dan goed uit, want met deze Omni X ben jij de driftkoning! In elk wiel zitten 8 kleine kogellagers, ideaal voor de gekste races. De afstandsbediening beschikt bovendien over 3 speciale knoppen: 1 voor 360° spins, 1 om links te spinnen en 1 voor rechtse spins. Hoe zeggen we tegenwoordig helemaal zot? Juist ja, Omni X!

Maak je gordel vast, het driften wordt te gek!

Na!Na!Na! Surprise 2in1

Leeftijd: 6 - 9 jaar

De allerschattigste verrassing? Na! Na! Na! Verrast worden met een knal? Na! Na! Na! Nog meer Na! Na! Na! Een heleboel confetti, mooie kleine poppetjes met lange haren, toffe accessoires, coole kleren, tasjes en sleutelhangers om te verzamelen? Da’s ook allemaal Na! Na! Na! Blaas de ballon op tot hij knalt en al je cadeautjes eruit vliegen!

Een knallende verrassing!

VTech HD-camera Kidizoom Video Studio

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Word een fantastische videograaf met deze Kidizoom Video Studio HD-camera van VTech. Installeer de groene achtergrond en creëer zo je eigen filmstudio. Met het handvat en het statief kan je leuke opnames maken. Bijwerken en een persoonlijke toets toevoegen doe je met de speciale effecten, muziek, enz. De opties om te creëren zijn eindeloos. Leef je creatief uit.

actie!

Zin in nog meer speelgoed?

Bekijk hier al ons speelgoed