LEGO

De LEGO®-blokjes werken heel inspirerend, zowel voor jong als voor oud. Kinderen ontwikkelen er zich al spelend mee. Bovendien maken ze zowel jongens als meisjes gelukkig. Iedereen met wat creativiteit en verbeelding kan meteen aan de slag! Ontdek snel alle thema’s en helden van deze bouwdozen die al 2 maal verkozen werden tot “speelgoed van de eeuw”. Eén ding is zeker: koop je één van deze constructiesets, dan is dit een uitstekende investering. Het is altijd een goed cadeau en gaat ook nog eens lang mee. Voor de echte fans hebben we ook nog heel wat andere leuke spullen van LEGO®!

Bekijk alles van LEGO®
Artikelen (  1 - 47 van 626 )
:


Ontdek een kleurrijke wereld van creativiteit, verbeelding, leren, bouwen en eindeloze speelmogelijkheden met ons uitgebreide assortiment. Je zult meteen zien waarom het merk zo geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. Van LEGO constructie speelgoed tot poppenhuizen, treinen, dino’s, dieren, minifiguren, politie- en brandweerauto’s en superhelden - het is niet moeilijk om een LEGO set te vinden die je te gek vindt. Je kunt zelfs de LEGO sets die je al hebt mixen en matchen met andere sets om nieuwe werelden te creëren.

Speciaal voor de allerkleinsten is LEGO DUPLO ontwikkeld. Met extra grote bouwstenen en leuke educatieve thema’s -zoals cijfers en letters ontdekken of dieren verzorgen- kan jouw peuter met dit speelgoed steeds weer nieuwe dingen leren.

Liefhebbers van actiefiguren kunnen hun hart ophalen met de LEGO Marvel, DC en Batman sets. Gamefans herbeleven de actie uit hun favoriete game met Super Mario en Minecraft bouwsets en fans van Star Wars reizen naar het Star Wars-universum met de vele zelf te bouwen starships, personages en zeer gedetailleerde plaatsen uit de films. Met Ninjago maken kinderen avonturen mee uit de bekende tv-serie.

Wie graag een hele stad compleet met infrastructuur bouwt kan niet om LEGO City heen. Hou je daarentegen van gezellige settings met je beste vrienden, dan mag je de speelgoedsets van LEGO Friends niet missen. Liefhebbers van prinsessen en magische werelden zullen blij worden van de LEGO Disney sets en voor wie zoekt naar creatief speelgoed voor kinderen bieden de LEGO Classic en LEGO DOTS speelsets zeker een uitkomst.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor verjaardagen, kerst of een speciale gelegenheid? Met een LEGO set zul je zowel ervaren bouwers als beginners een glimlach bezorgen. Ze zijn ontworpen om verbeelding te stimuleren: om zo bouwers van alle leeftijden aan te moedigen om hun creativiteit te uiten, te leren door te spelen en hun eigen verhalen te creëren. Vanaf het moment dat een kind het eerste LEGO-bouwsteentje oppakt zijn de mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen én tegelijkertijd plezier te hebben eindeloos.

Ook voor volwassenen!

LEGO sets voor volwassenen bieden de kans om even te onstnappen aan je drukke leven door creatief aan de slag te gaan met modelbouwen. Met thema’s als Architecture, Art, Creator Expert, Harry Potter en Technic is er voor iedere volwassen fan wat wils.