Buitenspeelgoed

BUITEN SPELEN

Sta je ook al te trappelen om buiten te gaan spelen? Springen op de trampoline, fietstochtjes maken, urenlang schommelen, voetballen op het gras, je verstoppen in je speelhuisje, kliederen in het zand: wat is het fijn om buiten te zijn! Ontdek het leukste buitenspeelgoed en beleef het hele jaar door buitenplezier!

Populairste categorieën

6 redenen om voor DreamLand te kiezen

Hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen

Thuislevering in België

Uitgebreid assortiment buitenspeelgoed

Gegarandeerd 2 jaar garantie. Op de speeltuigen van Blue Rabbit krijg je 10 jaar garantie, op BnB Wood en Fox Play levenslange garantie.

Topmerken als Exit, Happy Hop, Optimum Skyline, Berg, Blue Rabbit, Bestway, Intex

Exclusief verkrijgbaar: schommels van BnB Wood en Fox Play

Niets leuker dan buiten spelen!

Een speelparadijs in je eigen tuin? Daar hoort in elk geval een schommel bij. Bij DreamLand vind je verschillende modellen, naar ieders smaak en budget. Merken zoals BnB Wood en Fox Play zijn zelfs exclusief bij ons verkrijgbaar. En ook in kleinere tuinen kan er naar hartenlust buiten gespeeld worden: ontdek snel onze speelhuisjes, speeltoestellen en zandbakken.

En wat dacht je van onze springkastelen en trampolines? Je kids springen vast een gat in de lucht! Maar er is nóg meer! Wie gek is op alles wat rijdt, komt ook zeker aan z'n trekken, en ook de sportievelingen vergeten we niet: ook zij kunnen zich volledig uitleven in de buitenlucht!

Kids met groene vingertjes maak je helemaal blij met hun eigen kindertuingereedschap. Wat fijn om mee te helpen met mama en papa! En na al dat harde werk mogen ook de kleintjes van wat rust genieten, in een tuinmeubelset op maat is het heerlijk relaxen! En ook in de winter houden we die kleine bengels bezig, van al die winterpret krijgen ze het trouwens lekker warm!