Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Sta je ook al te trappelen om buiten te gaan spelen? Springen op de trampoline, fietstochtjes maken, urenlang schommelen, voetballen op het gras, je verstoppen in je speelhuisje, kliederen in het zand: wat is het fijn om buiten te zijn! Ontdek het leukste buitenspeelgoed en beleef het hele jaar door buitenplezier!

Populairste categorieën

6 redenen om voor DreamLand te kiezen

Hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen

Thuislevering in België

Uitgebreid assortiment buitenspeelgoed

Gegarandeerd 2 jaar garantie. Op de speeltuigen van Blue Rabbit krijg je 10 jaar garantie, op BnB Wood en Fox Play levenslange garantie.

Topmerken als Exit, Happy Hop, Optimum Skyline, Berg, Blue Rabbit, Bestway, Intex

Exclusief verkrijgbaar: schommels van BnB Wood en Fox Play

Artikelen (  1 - 48 van 1.452 )
:

Niets leuker dan buiten spelen!


Heel wat buitenspeelgoed voor uren speelplezier!

Wie vakantie en zon zegt, zegt automatisch buitenspeelgoed! Of het nu om een fietstochtje met vrienden gaat, te gekke avonturen op een schommel, epische momenten op een trampoline of in een zwembad, een moddertaart met veel liefde gemaakt in een speelhuisje, we beleefden allemaal geweldige speelmomenten buiten. Omdat je kinderen ook fantastische souvenirs verdienen, heeft DreamLand hier heel wat buitenspeelgoed verzamelt!

Fietsen en rijden voor fiets-, rol- en skateavonturen!

En weg ben je! Of je nu op zoek bent naar een snel en efficiënt vervoersmiddel voor jezelf of je kind, je je baby wilt helpen bij het zetten van z’n eerste stapjes of wilt leren trappelen, bij ons vind je een breed gamma aan vervoersmiddelen voor recreatieve, functionele of leerdoeleinden: fietsen, steps, driewielers, gocarts, elektrische auto's , rolschaatsen, skateboarden of zelfs tractoren, evenals accessoires om veilig te rijden. Op voor plezier op 2 of meer wielen!

Buitenspeelgoed voor een te gek dagje in het park of de tuin

Een picknick in het park gepland of een leuke namiddag in de tuin? Bij DreamLand vind je alles wat je nodig hebt: buitenspellen zoals gooispelletjes, bowlingsets, ballen of frisbees, of eerder houten spelletjes voor een retro look, of misschien strandspeelgoed voor in de zandbak of aan het strand!

Een tent of een speelhuisje om 1001 verhalen uit te vinden

Kinderen beschikken over eindeloos veel verbeelding en hoe kunnen ze die beter uiten dan in een speelhuisje of speeltent? DreamLand stelt je een uitgebreid gamma voor aan kunststof speelhuisjes, houten spelletjes, buitenkeukentjes en speeltenten. Perfect om mama en papa na te doen of in de huid te kruipen van een indiaan, een ijsjesverkoper of een prinses!

Trampolines, glijbanen, schommels en speeltorens voor allesdurvers

De meer onstuimige en avontuurlijke kinderen vinden het vast geweldig om deze zomer te springen op hun trampoline, op hun schommel te klimmen, te schommelen en te glijden, en natuurlijk van hun glijbaan te duiken! Zowel voor kleine als grote kinderen!

Een beetje sport?

Het wordt een sportieve zomer! Bij DreamLand vind je een groot sport assortiment om je buiten uit te leven! Speel je graag een wedstrijdje voetbal of basketbal met je vrienden of een potje darts bij een glaasje of een barbecue? Voetballen, basketballen, kledij en accessoires, basketdoelen: bij ons vind je al het nodige!

Een springkasteel voor onvergetelijke feestjes

Een feestje gepland? Denk aan het plezier dat je kinderen gaan beleven, springend op een prachtig springkasteel terwijl jij met je vrienden of familie gezellig samenzit!

Een zomerlang met de voeten in het zand

Breng het strand naar je tuin dankzij een zandbak en enkele strandspeeltjes! DreamLand heeft houten zandbakken en kunststof zandbakken, maar ook heel wat strandspeelgoed zoals emmers, vormpjes, vliegers en raketten. Perfect om prachtige zandkastelen te bouwen en je te amuseren in je tuin of op het strand.

Iedereen het water in!

Om je te verfrissen is er niets zo leuk als een zwembad! Kies je voor een opzetzwembad, een permanent zwembad of een kinderzwembad? Wat je ook verkiest, DreamLand biedt je alles wat je nodig hebt om je zwembad te onderhouden en de veiligheid van je kinderen te verzekeren, maar eveneens zwemuitrusting en een heleboel luchtmatrassen en bootjes! Geen plaats voor een zwembad? Je kan je ook op heel wat andere manieren verfrissen als het warm is! Wat dacht je van een waterglijbaan, waterpistolen en waterspellen! En wat is er beter om te ontspannen na zo’n lange dag van plezier dan een jacuzzi?