Buitenspeelgoed

Alles voor 100 % buitenplezier

Gedaan met vervelen, nu gaan we buiten spelen! En dit jaar wachten we niet op de warme temperaturen. De tuin, de koer, het park, het bos… Het worden onze favoriete speelplaatsen van zodra de zon schijnt! Allesdurvers, sportievelingen of minder avontuurlijke aangelegde personen: bij DreamLand vindt iedereen wat hij nodig heeft om zich eens goed te amuseren. Ga voor 100 % buitenplezier!

Populaire categorieën

Hebben je kinderen zin om buiten te spelen, schenk hen dan de vrijheid!

Ere wie ere toekomt : de schommel! De koning van de tuin is voor veel kinderen een must geworden. DreamLand stelt je verschillende modellen voor, voor ieder zijn smaak en budget. Sommigen zijn zelfs exclusief bij ons te verkrijgen. Voor wie over een kleinere tuin beschikt hebben we een mooi gamma aan speelhuisjes, speeltoestellen en zandbakken.

Is je kind in een springhumeur, dan zullen onze springkastelen en trampolines je jongen of meisje zeker tevreden stellen.

Een luchtje scheppen is goed, maar er ook bij bewegen is nog veel beter. Maak een toertje door onze shop van alles wat rijdt. We vergeten natuurlijk de sportievelingen niet. Ook zij zullen zich in openlucht volledig kunnen uitleven!

Niets beter dan een tuin om aan tuinieren te doen, met ons materiaal en klein gereedschap zullen tuiniers in spe alvast kunnen oefenen, net als mama en papa.
Na zoveel inspanning willen ook kinderen wat rusten. Dat is niet meer dan normaal! In onze tuinmeubelen zullen ze dan ook volledig van hun welverdiende rust genieten.

Aangezien een jaar toch 4 seizoenen telt, hebben we ook een afdeling winterpret. Met dit speelgoed kunnen je oogappels zich zeker warm houden.