Xtra? Da's niets dan voordelen!

Xtra?
Da's niets dan voordelen!

Ken je Xtra al? Xtra maakt winkelen bij Colruyt Group voor jou nog veel makkelijker. Want met Xtra profiteer je niet alleen van alle specifieke voordelen en aanbiedingen bij DreamLand, maar ook bij de andere partners van Xtra: Colruyt Laagste Prijzen, Okay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, Dreambaby, DATS 24 en Colruyt Group Academy.

Dit krijg je Xtra bij DreamLand

Xtra klantenkaart en app

Dankzij Xtra profiteer je van heel wat unieke voordelen bij DreamLand:

  • Alle kortingen en acties zijn exclusief voor Xtra-klanten. Toon dus altijd je Xtra-app of -kaart aan de kassa, zo mis je geen enkel voordeel.
  • Je kan deelnemen aan exclusieve wedstrijden.
  • Schrijf je via je Xtra-profiel in op onze nieuwsbrief vol speeltips op maat van jouw kinderen en ontvang voor de verjaardag van je kind(eren) een verjaardagskaartje met een bon van -10 %.
Ontdek alle acties en promoties
Xtra klantenkaart en app

Hoe krijg je Xtra?

Download de handige Xtra-app op je smartphone via de App Store of Google Play. Zo heb je jouw klantenkaart altijd op zak. Toch liever een kaart? Maak gratis je Xtra login aan en vraag via jouw profiel je klantenkaart aan.

Ik word XTRA

Ontdek alle voordelen van XTRA

Je aankopen? Makkelijk op te volgen
Met ‘Mijn aankopen’ zie je exact hoe jij je budget besteedt bij DreamLand en haar partners.

Al je kortingen? Op één plek verzameld
Toon je QR-code aan de kassa en al je voordelen worden automatisch verrekend.

Je geschenkkaart? Altijd bij de hand
Haal een geschenkkaart in je winkel en laad ze digitaal op je Xtra-app op. Je kan het saldo van je geschenkkaart op elk moment raadplegen. Wij sturen een seintje voor de vervaldag. Makkelijk!

Je winkel om de hoek? Zo gevonden
De dichtstbijzijnde DreamLand-winkel, maar ook een Okay-winkel, of een DATS24-tankstation in de buurt … je vindt ze meteen.

Stel zelf je digitale winkellijstjes samen.
Kies op voorhand alle artikelen die je wilt. Plaats ze in digitale lijstjes in je app. En jawel, je kan meerdere lijstjes samenstellen.

Nog vragen over XTRA?

Neem contact op met onze klantendienst voor Xtra op 02 363 54 00 van maandag tot zaterdag tussen 8 en 20 u. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen over Xtra