Xtra klantenkaart bij DreamLand

Xtra? Dat is niets dan voordelen!

Xtra maakt winkelen nog makkelijker. Met de Xtra-klantenkaart krijg je specifieke voordelen bij DreamLand en 9 andere winkels en webshops van Colruyt Group: Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, Dreambaby, ColliShop, DATS 24 en Colruyt Group Academy.

Xtra is ook beschikbaar als handige Xtra-app, zo hoef je zelfs geen kaart op zak te hebben. Met je unieke Xtra-login winkel je eenvoudig op dreamland.be en alle andere webshops van Colruyt Group (collishop.be, dreambaby.be en collectandgo.be). Met één login profiteer je in deze webshops automatisch van alle online aanbiedingen. Bovendien beheer je met Xtra je persoonlijke gegevens en communicaties zelf.


Dit krijg je Xtra bij DreamLand

Dankzij Xtra profiteer je van heel wat unieke voordelen bij DreamLand:

  • Alle kortingen en acties zijn exclusief voor Xtra-klanten. Toon dus altijd jouw Xtra-kaart of app aan de kassa, zo mis je geen enkel voordeel.
  • Shop je op dreamland.be? Log je dan in met je Xtra-account. Zo hoef je geen promotiecodes meer in te geven. Je ontvangt hier ook automatisch je korting.
  • Elke aankoop telt: aan het einde van het jaar beloont DreamLand haar trouwste klanten. Toon je Xtra-kaart of app dus altijd aan de kassa van je DreamLand-winkel en log je steeds in met je Xtra-account wanneer je shopt op dreamland.be.
  • Je kan deelnemen aan exclusieve wedstrijden.
  • Je krijgt voorrang bij inschrijvingen voor events en activiteiten.
  • Schrijf je via jouw Xtra-profiel in op onze nieuwsbrief vol speeltips op maat van jouw kinderen en ontvang met de verjaardag van je kind(eren) een verjaardagskaartje met een kortingsbon van 10 % korting.

Ontdek alle acties en promoties


Win tijd en betaal met Xtra

Weet je dat je met Xtra ook kan betalen? Handig, want zo hoef je aan de kassa maar 1 kaart of app boven te halen!

Interesse?

Ga naar mijnxtra.be, log in met jouw Xtra-profiel en ga naar 'mijn betaalfunctie'. Volg eenvoudig de stappen. Doe je het liever op papier? Vraag dan in de winkel naar het aanvraagformulier voor de Xtra-betaalfunctie.

Hoe krijg je de Xtra-kaart of -app?

Heb je nog geen Xtra-kaart? Maak gratis je Xtra-login aan en vraag via jouw profiel je klantenkaart aan. Of download de handige Xtra-app op je smartphone. Zo heb je jouw klantenkaart altijd op zak.

Nog vragen over XTRA?

Neem contact op met onze klantendienst voor Xtra op 02 363 54 00 van maandag tot zaterdag tussen 8 en 20 u. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen over Xtra