School

Schoolspullen

Een nieuw schooljaar, daar komt heel wat bij kijken! Welke schoolspullen staan er allemaal op jouw schoollijstje? Alles wat onmisbaar is voor een vliegende start in je nieuwe klas vind je bij DreamLand!

Helemaal klaar voor het schooljaar

Terug naar school met DreamLand!

Bij DreamLand vind je alles wat je nodig hebt om het nieuwe schooljaar in te vliegen! Een ruim assortiment op maat van elk budget: kom snel een kijkje nemen in onze winkels of in de webshop! Je ontdekt er bovendien heel wat straffe acties op schoolartikelen, mis ze niet!

Boekentassen en rugzakken

Een nieuw schooljaar, daar hoort een nieuwe boekentas of rugzak bij! Weet je niet hoe je een boekentas of rugzak kiest? Bekijk dan eerst onze tips!

Wil je een effen exemplaar of eentje met prints? Ga je voor een topmerk of laat je je verleiden door de zachte prijzen van onze huismerken Kangourou en Everyday? Eén ding is zeker: er is voor elk wat wils!

Duurzaamheid troef

Ook dit schooljaar blijft duurzaamheid een hot topic. Bij DreamLand vind je voor de voornaamste schoolartikelen dan ook een duurzaam alternatief: van rugzakken, balpennen, kleurpotloden en markers tot pennenzakken, brooddozen en drinkbussen.

Zo worden de tassen van Parkland voor 100 % uit gereycleerde petflessen vervaardigd. En ook de rugzakken en pennenzakken van Quicksilver en Roxy bestaan uit gerecycleerd materiaal. Ook merken als Affenzahn en Pick & Pack hebben heel wat mooie én duurzame artikelen in hun assortiment.

Naast de rugzakmerken, zetten ook andere bekende merken van schoolmateriaal volop in op duurzaamheid, denk maar aan Stabilo, Bic, Carioca en Tip-Exx.

En ook drinkbussen en brooddozen zijn essentieel voor wie voor duurzaam gaat. Je vindt ze in allerlei vormen, formaten en kleuren én ze zorgen voor minder plastic afval.

Winkel + webshop

In onze 47 winkels vind je de ruimste keuze aan school- en bureaumateriaal, denk maar aan gommen, scharen, geodriehoeken, kaftpapier en nog heel wat meer. Het grootste aanbod aan rugzakken en boekentassen vind je dan weer in onze webshop. Je kan je online bestelling thuis laten leveren, afhalen in meer dan 400 afhaalpunten, of je kan je bestelling laten klaarzetten in je favoriete DreamLand-winkel: aan jou de keuze!