School en Thuiswerk

Alles voor een geslaagd schooljaar

Een nieuw schooljaar, daar komt heel wat bij kijken! Welke schoolspullen staan er allemaal op jouw schoollijstje? Een nieuwe rugzak? Een rekenmachine, passer en drinkbus? Turnpantoffels en een pennenzak? Alles wat onmisbaar is voor een vliegende start in je nieuwe klas vind je bij DreamLand! Check ons ruime assortiment online!

De populairste categorieën

Waarom kiezen voor DreamLand

Van gommen en drinkbussen tot pennenzakken en rugzakken: bij DreamLand vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd schooljaar! Nóg meer redenen om voor DreamLand te kiezen? We zetten er 5 op een rijtje:

De ruimste keuze

Je lijstje met schoolbenodigheden snel en makkelijk afvinken? Bij DreamLand vind je alles wat je nodig hebt om het nieuwe schooljaar in te vliegen. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en maak je keuze in onze winkels of in de webshop! Van passer tot rugzak, al je school- en bureaumateriaal vind je bij DreamLand. Kleuter of tiener: er is voor elk wat wils!

> Bekijk alle schoolartikelen

Voor elk budget

Leuke schoolspullen hoeven niet altijd duur te zijn. Bij DreamLand vind je het nieuwste schoolmateriaal op maat van jouw budget. Maak je keuze uit de nieuwste trends en de grootste merken of laat je verleiden door de zachte prijzen van onze huismerken Kangourou en Everyday.


Duurzaam terug naar school

Op zoek naar ecologisch verantwoord schoolmateriaal? Bij DreamLand vind je voor heel wat schoolartikelen een duurzaam alternatief. Een handige drinkbus of brooddoos, een rugzak gemaakt van gerecycleerde petflessen: bij DreamLand vind je het allemaal! Kies je voor duurzaam? Kijk dan uit naar het stap-voor-stap-logo, je vindt het in onze folder, in de winkels en in de webshop.

> Ontdek ons duurzame aanbod

Snel en praktisch shoppen

Een nieuw schooljaar, daar horen heel wat nieuwe schoolspullen bij, en die wil je natuurlijk liefst zo snel en makkelijk mogelijk in huis halen. Kom gewoon shoppen in een van onze 46 DreamLand-winkels of plaats je bestelling op dreamland.be en kies uit meer dan 400 afhaalpunten, levering aan huis of pik je bestelling al binnen de drie uur op in je DreamLand-winkel.

> Bekijk alle leveringsopties

Terug naar school met DreamLand!

Bij DreamLand vind je alles wat je nodig hebt om het nieuwe schooljaar in te vliegen! Een ruim assortiment op maat van elk budget: kom snel een kijkje nemen in onze winkels of in de webshop! Je ontdekt er bovendien heel wat straffe acties op schoolartikelen, mis ze niet!

Boekentassen en rugzakken

Een nieuw schooljaar, daar hoort een nieuwe boekentas of rugzak bij! Weet je niet hoe je een boekentas of rugzak kiest? Bekijk dan eerst onze tips!

Wil je een effen exemplaar of eentje met prints? Ga je voor een topmerk of laat je je verleiden door de zachte prijzen van onze huismerken Kangourou en Everyday? Eén ding is zeker: er is voor elk wat wils!

Duurzaamheid troef

Ook dit schooljaar blijft duurzaamheid een hot topic. Bij DreamLand vind je voor de voornaamste schoolartikelen dan ook een duurzaam alternatief: van rugzakken, balpennen, kleurpotloden en markers tot pennenzakken, brooddozen en drinkbussen.

Zo worden de tassen van Parkland voor 100 % uit gereycleerde petflessen vervaardigd. En ook de rugzakken en pennenzakken van Quicksilver en Satch bestaan uit gerecycleerd materiaal. Ook merken als Affenzahn en Frugi hebben heel wat mooie én duurzame artikelen in hun assortiment.

Naast de rugzakmerken, zetten ook andere bekende merken van schoolmateriaal volop in op duurzaamheid, denk maar aan Stabilo, Bic, Carioca en Tip-Exx.

En ook drinkbussen en brooddozen zijn essentieel voor wie voor duurzaam gaat. Je vindt ze in allerlei vormen, formaten en kleuren én ze zorgen voor minder plastic afval.

Winkel + webshop

In onze 46 winkels vind je de ruimste keuze aan school- en bureaumateriaal, denk maar aan gommen, scharen, geodriehoeken, kaftpapier en nog heel wat meer. Het grootste aanbod aan rugzakken en boekentassen vind je dan weer in onze webshop. Je kan je online bestelling thuis laten leveren, afhalen in meer dan 400 afhaalpunten, of je kan je bestelling laten klaarzetten in je favoriete DreamLand-winkel: aan jou de keuze!