Sport-, Turn- & Zwemzakken

               
Doet je kind aan zwemmen, turnen of een andere sport, dan vind je bij ons de leukste zwem- en turnzakken. Daarin neem je sportkledij, sportschoenen of zwemgerief makkelijk mee. En een koekje en drankje voor na ’t sporten natuurlijk. Zwemles op school? Stop zwempak, badmuts, handdoek samen in de zwemzak! En een turnzak in dezelfde print als z’n boekentas, dat vind je kindje vast fijn! Koop zo een bij elkaar passende set.
Artikelen (  1 - 48 van 64 )
:

Turn- en zwemzakken met sluitkoorden zijn superpraktisch! Ze gaan heel eenvoudig open en je kan de sluitkoorden ook als schouderriemen gebruiken. Zo neem je deze zakjes gewoon mee op je rug. Perfect!

In ons assortiment vind je tassen in 1 kleur, met een leuk motiefje of met grappige tekenfilmfiguren. Zo hebben we voor iedereen wel wat. Zowel jongens als meisjes vinden bij ons de sporttas die ze prachtig vinden.

Bovendien zijn deze tasjes gemaakt van nylon, polyamide of polyester. Ze laten geen water door, ideaal dus voor natte sportspullen. Zeker wanneer de zwemzak tussen andere schoolspullen terecht komt. En je stopt ze gewoon mee in de wasmachine op 30 of 40°. Voor jouw kleine sporter is zo’n turnzakje echt de max!

Gaat je kindje vaak zwemmen dan is een zwemzak met een apart vakje met ritssluiting wel handig. Zeker voor kleine spullen zoals z’n badmuts en duikbril. In dit vakje vind je ze snel terug en zitten ze goed beschermd. De zwemzakken van Kipling en Kangourou hebben zo’n apart vakje.