Ontdek alles van Play-Doh bij DreamLand

Play-Doh boetseerklei bestaat al sinds 1956. Het werd eigenlijk per ongeluk ontdekt, want het was eerst als schoonmaakmiddel voor behang bedoeld. Na enkele aanpassingen kwam de plasticine op de markt. Met groot succes. Want er zijn wereldwijd al meer dan 2 miljard potjes over de toonbank gegaan!

Ook vandaag weet Play-Doh miljoenen kinderen te inspireren. Met de klei kent hun creativiteit geen grenzen: personages, dieren, taartjes, objecten … In alle kleuren, met of zonder glinstertjes, alles is mogelijk met Play-Doh. Ontdek dus snel onze Play-Doh speelsets!

Artikelen (  1 - 45 van 45 )
:

Oneindig veel creatieve mogelijkheden met Play-Doh boetseerklei !

Niets zo uitdagend voor creatieve kleintjes dan boetseerklei. Al knedend komen de mooiste personages, gekste dieren, voertuigen of zelfs bloemen tevoorschijn! Jongens, meisjes, kleintjes of al wat grotere kinderen, iedereen weet wel iets met Play-Doh te creëren.

Kindjes die dol zijn op koken of taartjes maken, moeten zeker de Play-Doh Kitchen collectie ontdekken! Met de gekleurde plasticine maak je super gerechtjes, die er net echt uitzien. Taarten, ijsjes, pizza’s, pasta, hamburgers … Bereid al dat lekkers voor je vriendjes en familie.

Met Play-Doh Town maak je het dagelijkse leven in de stad na met … ja, plasticine! Creëer scènes , laat je verbeeldingskracht werken en verzin leuke verhaaltjes.

Al spelend leren!

Met Play-Doh leer je niet alleen goed kneden. Je kindje kan er ook spelenderwijs cijfers, letters en woordjes mee leren kennen. Bovendien ontwikkelen de allerkleinsten met de klei hun fijne motoriek. Zo is Play-Doh voor iedereen plezier in een potje!

En de wereld van Play-Doh staat niet stil! Met Play-Doh Touch breng je je boetseerwerkjes tot leven in een videospel. Ontdek deze set voor eindeloos speelplezier!