Fietsen & Rijden

Artikelen (  1 - 48 van 355 )
:

De kleintjes eerst!

Alle begin is moeilijk! Daarom hebben we bij DreamLand fietsjes voor de allerkleinsten. Perfect om met je kindje op stap te gaan zijn de driewielers waarbij je zelf de controle kan behouden of je kleintje zelf kan laten trappen. Loopfietsen zijn dan weer ideaal voor je kleine spruit om zijn of haar evenwicht te leren vinden.


Iedereen fietst!

Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid gamma aan fietsen, van 10 inch tot 28 inch, en dit zowel voor jongens als meisjes. Een kinderfiets is het ideale cadeau voor een verjaardag, communie of eender welke reden. Ontdek dus snel ons aanbod en je vindt zeker een kinderfiets die je graag wilt kopen. Niets is immers zo mooi als de glimlach op het gezicht van een kleine coureur wanneer deze zijn nieuwe fiets ontdekt! Bij een mooie kinderfiets hoort ook een fietshelm. Wij bieden je een uitgebreid gamma aan fietshelmen aan.


Rechtop gaat ook!

Hou je van stunts en snelheid? Ook voor jou heeft DreamLand het nodige. Wat dacht je van rolschaatsen of inlineskates, steps, skateboards en zelfs balance boards. Wie stunts zegt, zegt vallen! Daarom bieden we je ook de nodige bescherming.


Net echt!

Kijkt je kleintje naar je op en wil het ook wel eens doen zoals jij? Koop dan één van onze elektrische rijtuigen. Je oogappel zal zo fier zijn achter het stuur van zijn auto, motor of quad. Of houdt je kindje ervan om zelf te trappen? Dan heb je een ruime keuze aan tractors, ligfietsen en gocarts.


Opgeruimd staat netjes!

Tot slot stellen we je ook onze bolderkarren voor. Deze zijn superhandig wanneer je op uitstap of bijvoorbeeld naar het strand gaat. Eén ding staat vast: bij DreamLand vind je echt alles wat je nodig hebt om het te laten vooruitgaan!