Rugzakken

Duik in ons assortiment rugzakken. We hebben er voor ieders smaak en voor alle leeftijden. Want elke leeftijd heeft iets anders nodig! Kies uit heel wat verschillende kleuren en merken. Zie jij graag leuke prints? Gaat je voorkeur uit naar een klassiek model of eerder een retro rugzak? Die hebben we ook! Maak je keuze. Je vindt zeker de ideale rugzak voor je kind.
Artikelen (1 - 48 van 671)
:

Leuke vormen en felle kleurtjes voor de allerkleinsten!

Voor kindjes die naar de crèche of kleuterschool gaan, hebben we heel wat innovatieve merken in huis! Bij Skip*Hop, Lässig en Affenzahn staan leuke diertjes centraal! Wat vind jij van zo’n beestig rugzakje? Of gaat je voorkeur uit naar Disney-personages? Dan heeft Samsonite de perfecte rugzak voor jou!

Kipling ontwerpt stevige rugzakken in levendige kleuren. Er is er zelfs eentje in de vorm van een aapje, de mascotte van het merk.

Nog niet helemaal zeker? In onze tips om de beste rugzak voor de kleuterschool te kiezen, vind je vast extra inspiratie!

Een rugzak voor kindjes die groot worden!

De eerste stapjes op school, die zijn al achter de rug. Nu is het tijd voor de lagere school! Spannend! En daar hoort een grotere rugzak bij. Als je kind houdt van leuke prints, neem dan een kijkje bij onze Kipling rugzakken. Die zijn kwalitatief en sterk. Bovendien hebben ze heel wat opbergmogelijkheden en rusten ze comfortabel op de schouders. Ga voor een gewone Kipling rugzak, of kies een model op wieltjes.

Het merk Herschel heeft zowel klassieke rugzakken als trendy modellen met een leuke print of pastelkleur.

Koop je de eerste keer een schooltas voor je kind? Geen zorgen! Wij begeleiden je met enkele concrete tips. Zo koop jij de beste rugzak voor een superstart in de lagere school!

Ook voor veeleisende tieners

Voor schoolgaande tieners valt of staat alles met de juiste rugzak. Daarom hebben we een groot aanbod rugzakken in onze webshop. Rugzakken in 1 kleur, met een toffe print, sobere, trendy of vintage modellen… voor iedereen de perfecte rugzak!

Eastpak heeft heel wat verschillende rugzakken in aanbod: ruime tassen of juist heel compacte, met of zonder opbergmogelijkheden, met of zonder laptopvak. Aan jou om te bepalen waarvoor je ‘m nodig hebt: voor school, op vakantie of in je vrije tijd. Aan kleuren overigens geen gebrek. Kijk maar naar de rugzakken met kleurrijke prints! Zowel voor stoere kerels als voor hippe meiden is Eastpak een goede keuze.

Wie een stevige, kleurrijke rugzak zoekt, vindt vast z’n gading bij Kipling. Kies een handig model op wieltjes of eentje met een speciaal vak voor je laptop. Deze rugzakken vallen zowel bij meisjes als bij jongens in de smaak!

Skaters zweren bij merken als Dakine, Vans en Quiksilver. Dakine biedt praktische rugzakken aan waarmee je je skateboard overal makkelijk meeneemt. Sommige modellen hebben zelfs een isotherm vakje! De rugzakken van Vans en Quiksilver hebben een sportieve uitstraling.