• Home
  • Merk: Berg
       

Ontdek alles van Berg bij DreamLand

De trampolines van het Nederlandse merk BERG zijn gekend om hun topkwaliteit en veiligheid. Ze staan dan ook garant voor uren veilig springplezier in je tuin. Ook de loopwagens en de gocarts van BERG zijn met de grootste zorg gemaakt zodat je kinderen met een grote glimlach zullen rondrijden. Het merk zet ook in op innovatie en duurzaamheid. Een echt topmerk dus!

Artikelen (  1 - 45 van 45 )
:

Topkwaliteit voor jarenlang speelplezier!

BERG staat voor absolute topkwaliteit, zo kunnen kinderen jarenlang plezier beleven aan hun trampoline of gocarts. BERG stelt dan ook strenge kwaliteitseisen. De gocarts en trampolines worden onder extreme omstandigheden getest. De producten worden eveneens gekeurd volgens internationale normen en wetgeving. Je bent dus zeker dat wanneer je een BERG-trampoline koopt deze vele jaren zal meegaan in je tuin!

Veiligheid eerst!

Kies je een BERG-trampoline, loopfiets of gocart dan hoef je je als ouder geen zorgen te maken over de veiligheid van het speelgoed. Bij BERG staat veiligheid altijd bovenaan! Al bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt voortdurend rekening gehouden met veiligheid. Je kinderen kunnen dus onbezorgd en ongeremd spelen, en jij kan op je twee oren slapen.

Innovatief vooruitdenken

BERG-producten worden steeds vernieuwd en verbeterd door een team van ervaren designers en ingenieurs. Met innovaties op het gebied van techniek, veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak en design worden de trampolines en gocarts steeds beter, mooier en leuker. Je bent dus zeker dat je altijd het beste en nieuwste buitenspeelgoed koopt.

Duurzaam springen en rijden

Net als voor DreamLand is duurzaamheid voor BERG een belangrijk item. Het merk doet er dan ook alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren: De lak op de producten bevat geen giftige stoffen, de kunststof onderdelen van de gocarts evenmin. Bovendien worden restmaterialen zoveel mogelijk gerecycleerd!