Alle schommels

                               

Niets zo leuk in je tuin als een schommel! Bij DreamLand vind je zowel metalen als houten schommels. Metalen schommels zijn compact, budgetvriendelijk en de schommelzitjes zijn inbegrepen. Houten schommels zijn duurzaam en kan je inrichten zoals je zelf wilt met een extra module, schommelzitjes of schommelaccessoires.

Artikelen (  1 - 47 van 163 )
:

Stevige duurzame schommels

Al onze houten schommels zijn stevig en duurzaam. Het hout is behandeld tegen verrotting, schimmel en houtworm. Kies ook de leukste schommelzitjes en de coolste schommeldecoratie of breid je houten schommel uit met een leuke uitbreiding.


Een speeltoren voor uren speelplezier in de buitenlucht!

Een speeltoestel in je tuin betekent voor je kinderen uren spelen en plezier maken in de gezonde buitenlucht! Of je nu een houten speeltoren of een metalen schommel kiest, je kinderen kunnen klimmen, schommelen, glijden op de glijbaan of zelfs een Monkey Bar uitproberen. Je kan je speeltoren ook aanpassen aan de leeftijd van je kleine schatten of aan hun voorkeuren met onze accessoires en uitbreidingen!

Merken schommels

Bij DreamLand vind je schommels van verschillende merken. Zo zijn er de schommels van BnB Wood, dit zijn stevige schommels aan een mooie prijs, die je vaak kan uitbreiden met verschillende modules, zoals een hangbrug of klimrek. Ook de schommels van Fox play zijn eenvoudig uit te breiden, bovendien hebben deze dikkere balken waardoor ze nog steviger zijn. Alle schommels die wij aanbieden van beide merken zijn exclusief bij DreamLand te verkrijgen! Daarnaast zijn er nog de compactere schommels van Blue Rabbit en de uitgebreide schommelsets van Backyard Disovery.


Een houten of een metalen schommel

Een groot speeltoestel past niet in elke tuin, daarom biedt DreamLand ook verschillende houten schommels en metalen schommels aan. En dit, voor alle leeftijden! Je vindt bij ons dus zowel zeer veilige peuter- en babyschommels als schommels voor iets grotere kinderen. Wil je graag een schommel met glijbaan of klimmuur en beschik je over de nodige ruimte in je tuin? Ga dan voor een speeltoren!