Eten en Drinken

Geef je graag een zelfgemaakte lunch mee naar school? Hier vind je brooddozen en drinkflessen in leuke, frisse kleurtjes. Zo smaken die boterhammetjes nog lekkerder! En in een isotherme lunchtas blijft alles aan de juiste temperatuur bewaard. Kies een leuk exemplaar uit voor jouw kindje!
Artikelen (  1 - 48 van 95 )
:

Voor kinderen die ’s middags een eigen lunch eten op school, hebben we heel wat leuke oplossingen om eten en drinken makkelijk mee te nemen.

Skip* Hop heeft voor kindjes die naar de crèche en kleuterschool gaan stevige drinkflessen, brooddozen en snackdoosjes met schattige diertjes op. Kies het leukste beestje voor jouw kleine spruit! Ook het merk Contigo maakt toffe drinkbekers en drinkflessen in felle kleurtjes. De drinkbekers van deze 2 merken zijn bovendien lekvrij en bevatten geen schadelijke, chemische stoffen.

Voor kinderen in de lagere of middelbare school verkopen we lunchsets en lunchboxen van Sistema. Deze hebben aparte vakjes waarin boterhammen, een slaatje, fruit, stukjes kaas of yoghurt passen. Zo nemen je kids makkelijk een evenwichtige maaltijd mee!

Lunchbox, check! Drinkfles, dubbel check! Nu nog een isotherme lunchtas om alles in mee te nemen. Zo blijven lunch en het favoriete drankje perfect bewaard: warm of koud! Ideaal om elke dag mee te nemen naar school of op uitstap.

Smakelijk!