• Home
  • Merk: Kangourou
                       

Ontdek alles van Kangourou bij DreamLand

Artikelen (  1 - 48 van 213 )
:

Voor de allerkleinsten

Onze rugzakken en boekentassen van Kangourou zijn zowel stevig als duurzaam. Maar ook zeer ruim zodat je kleintje al z’n spulletjes zoals een knuffel, een A5-schriftje, een drankje, een lunch en een vieruurtje kan meenemen. Je kindje zal z’n tas ook heel eenvoudig kunnen openen. We geven immers de voorkeur aan velcro- en ritssluitingen, die in tegenstelling tot een kliksluiting goed aangepast zijn aan de vingertjes van je deugnietje.

Onze tassen zijn bovendien waterafstotend waardoor al de spulletjes goed beschermd zijn. Qua comfort zijn ze top! De gewatteerde schouderriemen zitten dan ook comfortabel op de schoudertjes van je kleutertje!

De reflecterende details zorgen ervoor dat je kleine spruit altijd goed zichtbaar is in de schemering. Tot slot kan je kleintje z’n tas eenvoudig weghangen aan een haakje dankzij het stevige handvat.

Een boekentas voor de lagere school

Onze stevige en praktische boekentassen, met of zonder wieltjes, zijn de ideale metgezel voor je kinderen.

Met hun versterkte bodem en verstevigde zijkanten kunnen ze zeker tegen een stootje. De vele compartimenten zorgen er bovendien voor dat dingen ordenen een fluitje van een cent wordt.

Ook op vlak van veiligheid werd niets vergeten. Dankzij de vele reflectoren zal je kind altijd goed zichtbaar zijn in de schemering en het verkeer. Ideaal dus om te voet of met de fiets naar school te gaan.

De gewatteerde schouderriemen beschermen de schouders van je kind. De trolley-modellen zijn daarnaast uitgerust met een dubbel uitschuifbaar handvat waardoor de tas nog eenvoudiger verplaatst kan worden.

Zin in een rugzak?

Er zijn rugzakken voor iedereen, zelfs voor fervente skateboarders en voor wie niet zonder z’n tablet of laptop kan. Ze beschikken over meerdere compartimenten zodat je je gerief optimaal kan opbergen. Bovendien krijg je bij sommige modellen een regenhoes waardoor je spullen goed beschermd zijn.

Qua comfort is echt alles aanwezig: al onze rugzakken hebben verstelbare schouderriemen en gewatteerde rugpanelen.

Wie te voet of met de fiets naar school gaat zal altijd goed zichtbaar zijn in het verkeer dankzij de vele reflecterende details.