Ontdek alles van Eastpak bij DreamLand

Eastpak maakt al kwaliteitsvolle tassen sinds 1952! Eerst stevige uitrustingen voor de militairen van het Amerikaanse leger, daarna (school)bagage voor u en ik. Effen rugzakken, met gekleurde printen, in camouflagestijl, met of zonder laptopvak, … Eastpak heeft een gevarieerd gamma voor alle leeftijden en stijlen. Ontdek dan ook snel ons uitgebreid aanbod!

Artikelen (  1 - 48 van 157 )
:

Een uitgebreid gamma voor school, ontspanning, werk of vakantie!

Voor lagereschoolkinderen bieden we schooltassen aan waarin ze hun schoolgerief met plezier zullen opbergen. Bovendien kunnen ze hun schrijfgerief wegsteken in één van onze pennenzakken !

Voor jongeren van de middelbare school of uit het hoger onderwijs hebben we rugzakken met een laptopvak. Ook volwassenen worden niet vergeten. Kijk maar naar de verschillende modellen waar je een tablet, een laptop, documenten en accessoires in kwijt kan, zoals de Back To Work, de Office of de Office 3.O, de Provider en de Wyoming!

Blijf je ergens logeren, dan heeft Eastpak reistassen op wieltjes, toilettassen, en bagageaccessoires voor jou. Voor een uitstapje naar de stad of in de natuur vind je bij ons verschillende schoudertassen en reistassen op wieltjes, heuptassen, zowel voor jongens als meisjes. Zo neem je je geld, documenten en gsm eenvoudig mee.

Alle stijlen, alle kleuren!

Eastpak heeft effen en klassieke rugzakken voor wie niet te veel wil opvallen, maar ook verschillende motiefjes en printjes die bij je persoonlijkheid passen! Laat je verleiden door een camouflagestijl, bloemetjes- of plantenmotieven, grafische lijnen of veelkleurige modellen. Welke stijl je ook hebt, er zit zeker een kleur bij die je leuk vindt!

Echte topkwaliteit!

Kies je voor Eastpak dan ga je voor kwaliteit! Het merk zet hier zo op in dat het, sinds 1984, 30 jaar garantie biedt op alle modellen. Je zak van waterafstotend materiaal wordt dus je vaste metgezel bij al je verplaatsingen en activiteiten, en dit gedurende vele jaren.