Nieuw! Click & Collect: Reserveer je favoriete artikel en haal het binnen de 3 uur af!

Bestel supersnel en eenvoudig online

Bij DreamLand blijven we zoeken naar de best mogelijke manieren om onze klanten goed én snel te bedienen. Zo zorgen wij ervoor dat jij heel eenvoudig en vanuit je luie zetel kan winkelen bij DreamLand. Breng een bezoekje aan onze webshop, plaats je bestelling op dreamland.be en wij zorgen ervoor dat je alles snel in huis hebt. Hoe? Bekijk onze opties voor jou om snel en praktisch te shoppen:

Oppikken in een afhaalpunt

Kies voor een van onze 400 afhaalpunten in de DreamLand-, Colruyt- of OKay-winkels en haal je pakje af samen met je andere boodschappen.

  • Bij Colruyt vind je je bestelling terug aan het ColliShop-afhaalpunt.
  • Bij OKay kan je terecht bij een winkelmedewerker.
  • In je DreamLand-winkel ga je naar het afhaalpunt

Click & Collect

Snel iets nodig, maar geen tijd om te winkelen? Check via 'Click & Collect' of het artikel beschikbaar is in je DreamLand-winkel en we leggen het binnen de 3 uur(gemiddeld) voor je klaar! Reserveer je na 15.30 u? Dan ligt je bestelling de volgende werkdag klaar, ten laatste 3 uur(gemiddeld) na opening van de winkel. Van zodra je bestelling klaarligt, krijg je van ons een sms met daarin je bevestigingscode. Enkel met die code kan je je pakje komen afhalen aan de deur van de winkel tijdens onze openingsuren.

Collect&Go

Pik je DreamLand-pakketje samen met je je Collect&Go-bestelling op.

  1. Selecteer bij je bestelling op dreamland.be als afhaalpunt de Colruyt- of OKay-winkel waar je je Collect&Go-bestelling zal afhalen.
  2. Reserveer je boodschappen bij Collect&Go en vink op het laatste scherm aan dat je ook je DreamLand-pakketje wenst af te halen. Hou er wel rekening mee dat we minimum drie dagen nodig hebben om je DreamLand-pakje klaar te leggen.

Levering aan huis

Lukt het niet om de bestelling zelf af te halen? Geen probleem, dan leveren wij gewoon aan huis. Bestellingen vanaf € 60 worden bovendien gratis tot bij je thuis (in België) gebracht. Maakt een groot artikel (meer dan 30 kg of groter dan 1,5 m) deel uit van je bestelling, dan is een minimumaankoopbedrag van € 250 vereist voor een gratis thuislevering.