Maak je feesttafel leuker met LEGO®!

Grote LEGO®-fan, maar mag je van jouw ouders geen feesttafel maken uit LEGO®-blokjes? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je feesttafel toch legendarisch wordt! Wist je dat je bij ons àlles kan kopen van LEGO®-decoratie? Van vlagjes tot bordjes, van hoedjes tot rietjes: allemaal met een leuke LEGO®-print! En voor het feestbeest een coole LEGO®-beker, waarmee je de hele dag kan klinken!

DIY-projectjes!

Als LEGO®-liefhebbers hebben jullie natuurlijk niets liever dan leuke DIY-projecten. Daarom hebben we 3 toffe tips! Koop (of maak ze zelf!) pomponnetjes en bevestig ze aan de feesthoedjes. Zo krijgen de LEGO®-hoedjes een leuk extraatje! De bekertjes op tafel kan je laten beschilderen door alle aanwezige feestbeesten. Zo heeft iedereen zijn eigen unieke en gepersonaliseerde beker!

En wil je iedereen een klein aandenken geven? Vul dan de zakjes met LEGO®-print met snoep. Je kan er meteen ook een naamkaartje aan hangen, zo heeft iedereen zijn eigen plaats!

Speeltip!

Bouw je eigen doolhof met LEGO®! Maak op een onderbord een doolhof met LEGO®-blokjes. Ieder kindje maakt een doolhof voor iemand anders. Dan wissel je de doolhoven uit en kan de wedstrijd beginnen! Loods zo snel mogelijk je knikker(s) door het doolhof naar de uitgang, door het bord heen en weer te bewegen. Krijg jij als eerste je knikkers uit het labyrint?


Deze leuke tafelversiering vind je in onze DreamLand-winkels!