Leg je verlanglijstje bij DreamLand en krijg leuke cadeautjes!

Vier jij binnenkort jouw communie of lentefeest? Krijg dan de cadeautjes waar je altijd al van gedroomd hebt dankzij ons handige verlanglijstje! Zo vermijd je ook dubbele en foute cadeaus!

Hoe werkt het?

  • Vul jouw feestkar in onze winkel of maak online je verlanglijstje aan met je favoriete speelgoed, games, gadgets en zoveel meer. Alles kan!

  • Deel je lijstje met al je vrienden en familie via sociale media of mail. Of druk het gewoon af. Zo weet iedereen waarmee ze jou blij kunnen maken!

  • Je familie en vrienden kunnen alle cadeautjes online bestellen of kopen in hun dichtstbijzijnde DreamLand-winkel!


Leg jouw verlanglijstje in een winkel of online en ontdek alle voordelen!

Het feestje begint in je DreamLand-winkel!

Vul een feestkar met al je favoriete artikelen in een van onze DreamLand-winkels. Een medewerker zet dan al jouw zelfgekozen geschenkjes in je persoonlijk online verlanglijstje. Die lijst kan je thuis dan delen! En wil je toch nog iets wijzigen aan jouw verlanglijst? Dat is geen probleem. Je kan zelf makkelijk artikelen toevoegen of verwijderen.

Of ga zelf online aan de slag!

Een verlanglijstje maken was nog nooit zo makkelijk. Kies zelf je cadeaus en voeg ze toe op je online verlanglijstje!

Alleen maar voordelen!

1. Voordelenboekje

Heb je tussen 1/2 en 31/5/2019 in de winkel of online een communie- of lentefeestlijstje gelegd? En ligt er voor minstens € 100 aan DreamLand-artikelen in dat lijstje? Ga dan snel naar je winkel en ontvang een voordelenboekje vol kortingen! Opgelet: je ontvangt het voordelenboekje in je DreamLand-winkel enkel op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Max. 1 voordelenboekje per Xtra-kaart of -app.

2. Gratis step of speaker

3. Maak kans op een verblijf in Disneyland® Paris

Je maakt ook kans op een tweedaags verblijf voor 4 personen in Disneyland® Paris, inclusief toegang tot de 2 Disney® Parken! Je vindt alle voorwaarden en de toegang tot de wedstrijd in het voordelenboekje dat je in de winkel hebt gekregen, of in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt na het leggen van je communie- of lentefeestlijstje.

Ik wil een verlanglijstje!