Dekbedovertrekken

Filteren

“Tijd om te gaan slapen”, een zin die we iedere avond uitspreken en die iedere avond voor een nieuwe strijd met je zoon of dochter zorgt. Maar wat dit ritueel al héél wat leuker zou kunnen maken is de juiste dekbedovertrek. Bij DreamLand weten we wat je kleine spruit geweldig vindt. Of hij of zij nu gek is van K3, Star Wars, Frozen PAW Patrol of iets anders.

Artikelen (1 - 60 van 119)
:
:

Een leuke dekbedovertrek voor jongens en meisjes!

Ben je als ouder niet zo gebrand op bedlinnen met een figuur van televisie? Wat denk je dan van leuk beddengoed met dieren zoals paarden, hondjes, poesjes of ijsberen? Of misschien heb je wel een zoon of dochter met grote dromen die liever slaapt onder een donsdeken met een vliegtuig, een tractor of een astronaut!

Natuurlijk mogen ook de ‘grote’ kinderen niet vergeten worden: de kritische pubers. Misschien een overtrek van Justin Bieber? Of liever met een dekbedovertrek met hun favoriete emoji’s of apps? Slapen ze al in een groot bed? Dan kies je toch gewoon voor bedlinnen voor 2 personen! Voor ieder wat wils! Vergeet zeker geen rekening te houden met het Belgische weer buiten. In de winter is een lekker warme en zachte flanellen dekbedovertrek een droom om in te slapen. In de zomer raden wij je dan weer aan om te kiezen voor heerlijk luchtig katoen. Vergeet zeker ook om niet om eens te kijken bij onze hoeslakens zodat alles goed bij elkaar past!