DreamLand heeft puzzels voor iedereen

Peuters

Voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar. Puzzels tot 10 stukjes.

Knoppuzzels, blokpuzzels en houten legpuzzels zijn perfect geschikt voor de kleine handjes van je peuter! De kleurrijke stukjes en de levendige thema's maken het alleen maar leuker. Zo leert je puzzelaartje in geen tijd het dierenrijk of de helden uit z'n favoriete tekenfilm kennen.

Peuters

Kleuters

Voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Puzzels tot 60 stukjes.

Nu je kleutertje de basisprincipes van het puzzelen onder de knie heeft, is het tijd voor een volgende stap. Net daarvoor zijn de doorgroeipuzzels ideaal. Daarmee kunnen jullie met dezelfde stukjes verschillende puzzels leggen. Laat je kind gerust zelf het thema van de puzzel kiezen.

Kleuters

Basispuzzelaars

Voor kinderen van 6 jaar of ouder. Puzzels van 100 stukjes of meer.

Kinderen van deze leeftijd zullen ongetwijfeld in de wolken zijn met de licentiepuzzels. DreamLand heeft een ruim assortiment aan puzzels met onder andere alle Disney- of Pixar-personages, Hello Kitty enzovoort. Maar ook mooie landschappen of zelfs landkaarten zijn nooit veraf. Bovendien vormen de eerste puzzleballs een mooie uitdaging voor je puzzelkampioen!

Basispuzzelaars

Gevorderden

Voor kinderen van 12 jaar of ouder. Puzzels van 500 stukjes of meer.

De puzzelstukjes worden alsmaar kleiner, de thema's gevarieerder. Laat je puzzelaar maar los op de leukste fantasy-, dieren-, landkaarten- en zelfs kunstpuzzels. De 3D-puzzels zullen bovendien menig hart sneller doen slaan. Kortom, voor elk wat wils!

Gevorderden