Zijwieltjes: Vrijblijvend tussensprintje

Is je oogappel tussen 3 en 6 jaar oud? Maar vind je het nog te vroeg voor het echte werk? Plaats dan samen gerust een tussensprintje met een fiets met zijwieltjes. Zo geef je je kind de tijd om te wennen aan een eerste ‘echte’ fiets en kan het rustig en in alle veiligheid een eerste Tom Boonen-imitatie neerzetten.

Je leert je kind fietsen en zoekt een fiets met steunwieltjes? Bij DreamLand vind je de ruimste keuze aan kinderfietsen. Zowel voor jongens als meisjes.

Duurzaam

Omdat we bij DreamLand voor duurzaamheid staan, zijn al onze fietsen vervaardigd uit de beste materialen. Onze metalen lagers en spaken gaan net als onze luchtbanden veel langer mee dan de goedkopere varianten.

Een klein trucje om zoon- of dochterlief op termijn op twee wielen te leren rijden? Monteer de zijwieltjes steeds wat hoger. Zo leert je kleine rakker trapsgewijs zijn evenwicht te bewaren.

Opgelet: wanneer je online je fiets bestelt, dien je hem nog zelf te monteren. Koop je hem in de winkel is hij meteen klaar voor gebruik.

Is je oogappel ook klaar voor een tussensprintje?

Bekijk dan zeker hier het uitgebreide assortiment stoere en mooie fietsen met steunwieltjes.

Genoeg geoefend?

Kijk dan hoe je de juiste fiets kiest!