Jeugd- en Kinderkamers

Kinder- en jeugdkamers bij DreamLand. class=

Een droom van een kamer, helemaal voor jou!

Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende kinder- en jeugdkamers en de winkels waar je ze kan bekijken. De presentatie van een kamertype kan van winkel tot winkel verschillen. Zo staat bijvoorbeeld de hoogslaper van de Tommy-kamer in een aantal winkels, terwijl in andere winkels het gewone bed van dit kamertype staat.

Hoe kies je de juiste kinderkamer voor je zoon of dochter? Het begint natuurlijk allemaal bij de toekomstige bewoner van de kamer. Zoek je een bed, kleerkast en bureau voor een spelende peuter, een kind dat graag knutselt of misschien wel een tiener die zijn eigen wereldje wil maken onder jouw dak?

Is je peuter net te groot voor zijn baby-bedje, maar nog iets te klein voor een groot bed? Wat denk je dat van een volledige slaapkamer van Minnie Mouse, Frozen , Cars of PAW Patrol? Deze kinderkamers hebben alles op maat van je kleine schavuit: een bed met een verhoogde rand waar ze minder makkelijk kunnen uitvallen, een tafeltje om aan te spelen, een zeteltje en een leuke opbergkast voor al hun speelgoed.

Mag het wat avontuurlijker? Dan is een bed in de vorm van een piratenschip, een Mustang, een brandweerwagen of een safari-jeep de juiste keuze!

Tieners brengen erg veel tijd door op hun kamer. Om te studeren, maar natuurlijk ook om gewoon hun eigen ding te kunnen doen. Wat erg belangrijk is om meubels te kopen die in alle inrichtingen tot hun recht komen. Zo kan je puberende zoon of dochter de inrichting van de kamer blijven veranderen en kunnen de meubels blijven staan. Wij raden de Liam, Arthur en Catherine aan.

Ook voor de kleine slaapkamer bestaan er oplossingen. Bekijk onze Space-up of Twice maar eens.

Heb je hulp nodig met het kiezen van een matras of de juiste lattenbodem? Bezoek dan zeker eens onze hulppagina’s met goede raad van de DreamLand-slaapexperts.