Dé cadeauzoeker voor het ideale LEGO cadeau

Hulp nodig om het perfecte LEGO cadeau te vinden voor een verjaardag, een communie of gewoon om zomaar iemand plezier te doen? Voor je kind, je petekind of voor jezelf? Probeer dan zeker onze LEGO cadeauzoeker: beantwoord een paar eenvoudige vragen en in een paar klikken krijg je een aantal ideeën waarmee je zeker scoort!

Vind de perfecte LEGO bouwset

Om het perfecte LEGO cadeautje voor jezelf of iemand anders te kopen, hoef je alleen maar op een paar snelle en eenvoudige vragen van onze LEGO cadeauzoeker te antwoorden. Geef de leeftijd in van de persoon voor wie je zoekt, het type bouwset en ook het budget dat je eraan wil besteden en onze superassistent doet de rest. Tadaaa: nu kan je kiezen uit een selectie van LEGO cadeaus die matchen met jouw zoektocht. Het is echt kinderspel!

LEGO heeft ondertussen al heel wat thema’s ontworpen waaruit je kan kiezen. De allerkleinsten maak je blij met LEGO DUPLO. Bij kinderen zijn LEGO City, LEGO Friends en LEGO Ninjago heel populaire bouwsets. Maar er zijn ook LEGO bouwsets voor volwassenen en sets die specifiek gericht zijn op bouwfans met bepaalde interesses en passies zoals LEGO Architecture, LEGO Art of LEGO Technic en LEGO Creator Expert. Ook liefhebbers van gaming komen aan hun trekken met LEGO Minecraft en LEGO Super Mario. Kinderen die van knutselen houden, doe je dan weer plezier met LEGO Dots. Dieren, allerlei soorten voertuigen en personages uit de bioscoop zijn ook thema's die bij LEGO verkrijgbaar zijn, zoals LEGO Disney Princess, LEGO Marvel Avengers, LEGO Star Wars of LEGO Harry Potter.

De cadeauzoeker kan ook rekening houden met de moeilijkheidsgraad van de bouwset die je wil kopen. Heeft de toekomstige bouwer veel geduld of moet het snel in elkaar staan zodat het speelplezier kan beginnen? Jij geeft het aan !

Je merkt het: wat je ook zoekt, je vindt sowieso het perfecte LEGO-cadeau bij DreamLand in onze LEGO Shop!