Bouw, speel & win met de LEGO® wedstrijd in onze winkels!

Hoe doe je mee?

  1. Speur naar de poster in onze winkels.
  2. Selecteer jouw 4 favoriete LEGO® dozen op de poster.
  3. Stuur de ingevulde poster per e-mail naar LEGO® (mijnfavorieten.be@LEGO.com), vergezeld van jouw antwoord op de schiftingsvraag: "Hoeveel inzendingen zullen er zijn tegen het einde van de actie op 31/05?"

Wat kan je winnen?

Maak kans op fantastische prijzen! 10 gelukkige winnaars krijgen hun 4 favoriete LEGO® dozen én een unieke Meet & Greet met Djamila.

Toitoitoi!

Wedstrijd ‘Win LEGO ® prijzen en een ontmoeting met MeisjeDjamila’ van 15/4/2024 tot en met 31/5/2024

De wedstrijd vindt plaats in de DreamLand winkel. Om geldig deel te nemen dienen de deelnemers naar een DreamLand winkel te gaan, het wedstrijdformulier (de poster) te zoeken en volledig in te vullen (stickers te plakken). Een foto van de volledig ingevulde poster én een antwoord op de schiftingsvraag: “Hoeveel inzendingen denk je dat er op 31 mei 2024 23.59u binnen zullen zijn?” moet door de deelnemers opgestuurd worden naar het emailadres mijnfavorieten.be@LEGO.com . Er zullen 10 winnaars zijn. Elk van hen wint 4 LEGO® sets en een ontmoeting met MeisjeDjamila. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd en hun naam wordt gepubliceerd op dreamland.be/e/nl/dl/wedstrijden. Deelname aan deze wedstrijd impliceert de onvoorwaardelijke acceptatie van het wedstrijdreglement, beschikbaar op dreamland.be/wedstrijd.