• Home
  • Merk: Affenzahn
       

Ontdek alles van Affenzahn bij DreamLand

Artikelen (  1 - 10 van 10 )
:

Een merk dat goed voor de planeet zorgt!

Alle tassen van Affenzahn zijn voor 50% vervaardigd van gerecycleerde petflessen. Deze manier van produceren zorgt voor 20% minder waterverbruik, 50% minder energieverbruik en 60% minder vervuilende uitstoot. Een kleine maar welgekomen geste voor het milieu!

Unieke en grappige tassen in de vorm van dieren

Elke tas van Affenzahn is verschillend dankzij de geborduurde details! Kinderen zullen het super vinden om aan de tong van hun diertje te trekken en de poten te verleggen op de verschillende klittenbandjes. Verbeelding en fijne motoriek worden zo aangemoedigd. Een zak kan dus ook leerrijk zijn!

Comfort en veiligheid

Dankzij de borstriemen blijven de gewatteerde schouderriemen stevig op de schouders zitten en wordt het gewicht van de tas optimaal verdeeld. Alle rugzakken en boekentassen zijn uitgerust met meerdere reflecterende details, zo is je kleintje altijd goed zichtbaar in de schemering en het verkeer.

Een familie tassen voor de allerkleinsten!

Een tas voor school of om te reizen? Affenzhan heeft het allemaal: rugzakken, boekentassen, reistrolleys en toiletzakken. Vindt je kleintje het diertje op z’n schooltas superleuk? Zoek dan een andere tas met hetzelfde diertje. Zo is hij helemaal uitgerust om op reis te gaan of bij de grootouders te gaan overnachten!