• Home
  • Merk: Craft Buddy
   

Ontdek alles van Craft Buddy bij DreamLand

Artikelen (  1 - 3 van 3 )
:

Gedaan met stress!

Om stress te bestrijden en de dagelijkse zorgen te vergeten, kan je best je aandacht op iets anders vestigen. Op het kleven van steentjes op een mooi doek bijvoorbeeld, zodat een 2D-tekening verandert in een glinsterend 3D-kunstwerk. Volg de symbolen en kleef de juiste kleur op de juiste plaats. Kinderspel! Klaar? Hang je werk aan de muur, het resultaat zal schitterend zijn.

Hoe werkt het?

Verwijder de transparante folie die op het klevende oppervlak zit gedeeltelijk van het doek. Om te weten welk steentje je moet plaatsen, kijk je in de legende aan de zijkant. Elk symbool komt overeen met een cijfer dat overeenkomt met de kleur. Heb je de juiste kleur gevonden? Giet dan een paar steentjes in het schaaltje. Neem de pen, doe een beetje wax op de punt en pik een glittersteentje op. Let erop dat je het "diamantje" met de geslepen kant oppikt zodat je het met z'n gladde kant op het doek kan plaatsen. Van zodra het steentje vastkleeft op het doek, komt het snel los van je pen. Makkelijk toch? Heb je even een pauze nodig tussen 2 kleuren door? Plaats de transparante folie dan terug zodat de lijm niet aan de lucht droogt. Zo kan je er verder aan werken wanneer het jou weer past.

Tip

Ben je rechtshandig, begin de steentjes dan te plaatsen vanuit de rechterhoek onderaan. Ben je linkshandig, dan begin je best aan de linkerhoek bovenaan. Zo vermijd je dat je met je hand op het klevende deel komt waar je nog steentjes moet plaatsen.