• Home
  • Merk: FurReal
               

Ontdek alles van FurReal bij DreamLand

De FurReal bestaan al sinds 2002 en ze hebben maar 1 doel: alle kindjes blij maken. Deze interactieve diertjes vind je in vele vormen: een hond en een poes, maar ook iets … specialere wezentjes zoals draken en eenhoorns. Er is voor ieder kind wel een FurReal die bij hem of haar past!

Elke knuffel heeft zijn eigen karaktertje en met ieder diertje beleef je andere avonturen zoals wandelingen, magische trucjes of misschien zingen ze wel een liedje. 1 ding doen ze allemaal heel erg graag: hun mensenvriendjes overladen met knuffels.

Artikelen (  1 - 15 van 15 )
:

Een echt vriendje

Elke FurReal is anders, de ene houdt niet op met praten en de andere wil altijd spelen. Sommigen moet je goed in de gaten houden want er is zelfs een FurReal die kaka doet.

Dankzij de geavanceerde technologie reageren deze knuffels op de bewegingen en de stem van de kindjes die er mee spelen. Vindt je diertje dat hij niet genoeg wordt geknuffeld? Verwacht dan maar dat hij geluidjes zal maken tot je hem wél een knuffel geeft!

Huisdieren zoals je overal ziet …

Een puppy, een tijgerwelpje of een kitten. De FurReal diertjes komen in alle maten en kleuren. De grote én kleine diertjes zullen nooit van de zijde van hun eigenaartjes wijken, net zoals een écht huisdier.

En diertjes die je niet elke dag tegenkomt.

Wie droomt er niet van zijn eigen draak of eenhoorn??? De magische dieren van FurReal zijn klaar om je oogappel helemaal te betoveren met hun vriendschap.

Het is onmogelijk om niet helemaal te smelten als je eenhoorn om een knuffel vraagt. De interactieve knuffels van FurReal voegen aan ieder moment een snuifje magie toe.