Ontdek alles van Nerf bij DreamLand

Krachtig, geweldig en innovatief, zo kan je de Nerf Blasters van Hasbro het best omschrijven. Sinds de jaren ’60 weten ze jong en oud te fascineren. Van generatie op generatie zijn deze Blasters echt de top van de speelgoedwapens. Het geheim van dit succes? Elk geweer is ontworpen voor een specifieke vechtstijl. Ben je een scherpschutter, fan van zware geweren of zweer je bij handpistolen, er is altijd een Nerf voor jou. Fouten op het slagveld zijn niet toegestaan. Een goede uitrusting is dus cruciaal!

Artikelen (  1 - 48 van 65 )
:

Bekijk ook:

Alles om een echte krijger te worden …

Wil je echt onoverwinnelijk zijn aan het front? Geen paniek, Nerf heeft alles voorzien! Geweren die echte technologische hoogstandjes zijn, navulsets én beschermmaskers. Ontdek het volledige arsenaal, aangepast aan elke vechtstijl.

Innoverende collecties, voor elke vechtstijl

Scherpschutter, soldaat of fan van het zware geschut, er is altijd een Nerf die bij jou past. One-to-one vechters zullen dol zijn op het Rival-gamma met geweren met rubberen balletjes. Klaar om ze aan 120 km/u af te vuren?

De Nerf Mega collectie heeft z’n naam niet gestolen! Ontdek deze zware kalibers met rubberen pijltjes. Met een bereik van meer dan 20 m duwen ze je naar de overwinning!

Wil je je tegenstander van kortbij aanvallen? Neem dan een kijkje bij de Nerf Zombie Strike en Elite series! Handpistolen en geweren die je discreet kan verbergen, ontdek ze allemaal.

Maar het beste wapen blijft toch het geweer dat je zelf kan bouwen. Met het Modulus-gamma personaliseer je je eigen Nerf Blaster dankzij de verschillende onderdelen . Een sniper, handpistool of een echte blaster: de mogelijkheden om je tegenstander te verrassen zijn eindeloos!

Maak je vijanden nat!

Rubberen pijltjes en balletjes zijn leuk, water is natuurlijk nog leuker! Daarom heeft Nerf ook Super Soaker geweren die tot 8 m ver kunnen schieten. Sommigen vuren zelfs continu water af. Geen wonder dat niemand droog blijft tijdens zo’n Nerf-gevecht!

Even bijtanken en we zijn weer weg!

Zonder munitie vallen in het heetst van de strijd, kan je wel eens de overwinning kosten. Daarom heeft Nerf ook aan navullingen gedacht, met extra pijltjes of balletjes! Elk Nerf-pistool heeft z’n eigen rubberen pijltjes en balletjes. Zorg er dus voor dat je de juiste kiest voor jouw pistool.

Veiligheid eerst

Enkel heethoofden vatten de strijd aan zonder bescherming. Kies daarom voor een masker om je gezicht tegen de rondvliegende pijltjes en balletjes te beschermen. Bovendien zie je ‘r meteen super stoer uit! Ideaal om indruk te maken op je tegenstanders …