• Home
  • Merk: Ravensburger
                       

Ontdek alles van Ravensburger bij DreamLand

Het blauwe driehoekje van Ravensburger kent iedereen, maar wist je ook dat de naam is afgeleid van het Duitse stadje Ravensburg? Van hieruit ontwerpt Ravensburger sinds 1883 supertoffe gezelschapsspellen, prachtige puzzels en creatieve hobbysets.

Zoek je een puzzel voor je kleine spruit van twee of een leuk spel waarbij ook oma kan meespelen? Jouw favoriete Ravensburger vind je in ons ruime assortiment!

Artikelen (  1 - 48 van 249 )
:

Jong, oud, groot of klein, puzzelen met Ravensburger is fijn!

De puzzels van Ravensburger staan gekend voor hun uitstekende kwaliteit. Ze zijn uitdagend, creatief en prikkelen je verbeelding.

Voor de allerkleinsten zijn er de My First Puzzels. Die bestaan uit 2 of meerdere stukjes en hebben prachtige kleuren en leuke tekeningen. Zijn je kids wat groter, kies dan voor puzzels met meer stukjes in een cool thema zoals piraten, prinsessen of dino’s. Of wat dacht je van prachtige Disney-puzzels zoals Frozen en Cars?

Ook aan de gevorderde puzzelaars heeft Ravensburger gedacht! Met puzzels van 1.000 stukjes en meer. Of heuse 3D-puzzels in de vorm van Big Ben, het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Durf jij trouwens de uitdaging van 32.000 puzzelstukjes aan?

Spellen voor echte speelvogels

De gezelschapsspellen van Ravensburger zijn al jaren een hit voor een leuk speelmoment met familie en vriendjes. Op regenachtige dagen, op vakantie of na het huiswerk maken … Voor de kleintjes zijn er leuke actiespelletjes zoals Bunny Hop en Bert Bever of de Junior-versies van Doolhof, het gekende denkspel van Ravensburger. Met de hele familie beleef je dolle pret met spellen als Make ‘N’ Break, Doolhof en Scotland Yard.

Spelend leren kan ook met Ravensburger, dankzij Tiptoi. Dit interactieve leersysteem motiveert je kinderen om spelenderwijs de wereld te ontdekken met een intelligente stift. Die brengt de Tiptoi-boeken, spellen en puzzels tot leven!

Leuke dingen creëren met Ravensburger

Creatieve kids in huis? Met de Ravensburger-hobbydozen prikkel je hun fantasie en nieuwsgierigheid en daag je ze uit om kunstzinnige creaties te maken. Wie graag tekent en kleurt, zal dolblij zijn met een Xoomy tekenprojector, Mandala-Designer of Schilderen op nummer! De spannende experimenten van ScienceX zijn spek voor de bek van jonge onderzoekers. En fashionista’s halen hun hartje op met So Styly!