• Home
  • Merk: Satch
   

Ontdek alles van Satch bij DreamLand

Artikelen (  1 - 7 van 7 )
:

Leve de ergonomie!

De rugzakken van Satch zijn comfortabel en hebben een anatomische vorm gebaseerd op de technologie van trekkingrugzakken. Ze nemen de vorm van je rug aan dankzij de aluminium profieldragers. Bovendien groeien deze schooltassen met je kind mee. Je kan ze aanpassen naargelang de grootte van je kind, tussen 140 en 180cm. Hoe? Verstel de hoogte van de schouderriemen door het paneel, dat verstopt zit in de rug van de rugzak, te bewegen. Dit gewatteerde en ademende rugpaneel is heel comfortabel op de rug. Groeit je kind snel? Pas de hoogte van de schouderriemen telkens aan, zo gaat de tas lekker lang mee! Tot slot is het goed om weten dat het gewicht van de rugzak verdeeld wordt van de schouders tot de heupen dankzij de brede heupgordel. De in hoogte verstelbare borstriem zorgt er dan weer voor dat de schouderriemen stevig op de schouders blijven zitten.

Duurzame en eerlijke tassen

Satch gebruikt voor z’n tassen gerecycleerde materialen zonder schadelijke stoffen. De rugzakken en pennenzakken zijn gemaakt van textiel dat afkomstig is van 100 % gerecycleerde petflessen. Koop je een Satch-tas dan draag je bij tot het behoud van de grondstoffen op onze planeet! Daarnaast worden de productiewerkplaatsen regelmatig bezocht om de conformiteit van de gebruikte materialen en de werkvoorschriften te controleren.

Veilige rugzakken

Elke rugzak van het merk heeft verschillende reflectoren zodat je kind steeds zichtbaar is in het verkeer of de schemering. Of je oogappel te voet of met de fiets naar school gaat, hij is altijd goed zichtbaar voor de automobilisten!

Doordachte schooltassen!

3 modellen aangepast aan ieders noden: Satch Pack, Satch Match en Satch Sleek. De Satch Pack is het originele model. Met heel wat opbergmogelijkheden en riemen aan de voorkant van de rugzak zodat je een jas, een trui of een skateboard kan meenemen. Voor kinderen die met de fiets naar school gaan of graag voetbal spelen tijdens de speeltijd raden we de Satch Match aan, met z’n vak vooraan om een bal of een helm in weg te steken. De Satch Sleek is het kleinste model en wordt gekenmerkt door z’n slanke lijn. Ondanks z’n lage gewicht heeft ook deze rugzak heel wat opbergvakken.