Haal het leukste
verjaardagsfeestje
in huis met de my dream party @ home verjaardagsboxen!

Met de My Dream Party @ Home-verjaardagsbox haal je in 1-2-3 een superleuk themafeestje in huis. Van uitnodigingen en decoratiemateriaal (bordjes, servetten, kaarsen en meer) tot megaleuke opdrachten, de benodigdheden om de activiteiten uit te voeren én coole partytips: in deze kant-en-klare verjaardagsboxen vind je werkelijk alles om er een onvergetelijk dag van te maken!


Elke verjaardagsbox bevat materiaal voor 10 kinderen en is goed voor een hele dag feest- en speelplezier.


Bestel je My Dream Party @ Home-verjaardagsbox op onze webshop of in een van de volgende DreamLand-winkels: Leuven, Lede, Waregem, Tongerlo, Dilbeek en Herstal.


Ontdek snel alle thema’s hieronder!

Verjaardagsbox Unicorn

Welkom in een wereld van rondspringende unicorns! Tijdens het verjaardagsfeestje zal jouw jarige samen met alle andere vriendjes en vriendinnetjes - het Geluksteam - op zoek gaan naar het geluk door de hoorn van de Unicorn te laten groeien aan de hand van verschillende spelletjes. Kies megacoole activiteiten uit het grote Geluk-Zoek-boek uit en maak van je woonkamer, tuin of andere ruimte een magische poort naar de wondere unicornwereld. Wedden dat dit de gelukkigste verjaardag ooit wordt!

Verjaardagsbox Disco

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Met onze Disco-box transformeer je je woonkamer, tuin of andere ruimte in een heuse danszaal. Trek alvast je coolste outfit aan en oefen je beste dansmoves want binnenkort staat jouw jarige in het middelpunt van de belangstelling. Je vindt in onze Disco-box swingende disco-opdrachten en groovy decoratiemateriaal terug om het feest op gang te trekken. Hét hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de P-A-R-T-Y zelf met nog een aantal leuke dansopdrachten. Het feestje van het jaar? Reken maar!

Verjaardagsbox Superhelden

Heb jij een echte superheld(in) in huis? Dan wordt het verjaardagsfeestje ongetwijfeld onvergetelijk met onze Superhelden-box! Van spannende opdrachten tot coole knutselactiviteiten en superleuke superheldenspullen… Hierin vind je alles om er een geslaagde dag van te maken. Dit themafeestje is opgebouwd rond een spannende heldenstrijd waarin de feestvierders het opnemen tegen de verschrikkelijke ‘Z’. Wanneer iedereen samenwerkt, geheime opdrachten goed uitvoert en vooral véél plezier maakt, winnen ze vast en zeker!

Verjaardagsbox Sweet Dreams

Heb jij een dromer in huis? Dan vind je in onze Sweet Dreams-box alles om er een dromerig dagfeestje of superleuk slaapfeestje van te maken! Tijdens dit themafeestje reizen de feestvierders naar Dromenland, waar een boosaardige Dromenvreter alle dromen heeft opgeslorpt. De jarige en z’n vrienden voeren verschillende opdrachten uit en laten hun creativiteit de vrije loop tijdens knutselactiviteiten. Door goed samen te werken, kunnen de feestvierders op het einde de sterrennacht verlichten!

Maak van elke verjaardag een feest!

Viert je kind binnenkort z’n verjaardag of is hij net verjaard? Dan hebben wij heel wat leuke verrassingen in petto! Schrijf snel je zoon of dochter in, dan leggen wij op hun verjaardag* heel wat leuks klaar:

  • Een bon van -10 %** op 1 artikel naar keuze en een speciale verjaardagskaart in je brievenbus!
  • Toffe speeltips per e-mail. Aangepast aan de leeftijd, voor op reis of wanneer het regent…

Meer zin in een georganiseerd themafeestje op locatie? Dan hebben wij goed nieuws! Van picknick-pret tot een superheldenfeest: bij Colruyt Group Academy hebben ze alles in huis voor een origineel verjaardagsfeest! Kies uit 13 verrassende thema’s voor 5- tot 12-jarigen!

* Tot 12 jaar

** Bon enkel geldig voor offline aankopen in de winkels van DreamLand