_titel_

Ontmoet de HatchiWOW’s

De Hatchi..wat?

In een notendop (of eierdop) De Hatchimals van Spin Master zijn kleine wezentjes die helemaal zelf uit hun ei komen. Maar ze komen er niet zomaar uit, je moet eerst hun eitje vertroetelen en verzorgen.

Wat zit er in dit nieuwighEITJE?

We kijken reikhalzend uit naar de HatchiWOW’s. Deze nieuwe soort is, je gelooft het nooit, NOG specialer dan zijn voorgangers. Het begin is nog altijd hetzelfde. Je moet hun eitje veel aandacht en liefde geven om ze er uit te laten komen. Het grote verschil (letterlijk en figuurlijk) is dat dit ei 3 keer zo groot is en dat een HatchiWOW meer dan 80 cm groot kan worden!

De HatchiWOW’s!

Verrassing! De HatchiWOW’s zijn klaar om duizenden kindjes blij te maken. Na ze uit hun XXL-ei komen stoppen ze bijna niet met groeien. Bovendien hebben ze ook 250 verschillende geluidjes en reacties.


Ontdek hier de hatchiwow

De tijd vliegt voorbij!

In oktober 2017 zorgde DreamLand voor dé verrassing van het jaar met de Hatchimals. Een jaar daarna leerden we de Hatchibabies kennen, en nog wat later kwamen de kleine CollEGGtibles tevoorschijn.

De Bunwees

De Bunwees zijn een ode aan de Paashaas en de lente! Deze 10 gloednieuwe figuurtjes zijn schattiger dan ooit in hun pastelkleurig pakje en een hoedje in de vorm van konijnenoren! Je Hatchimals vinden het vast héél erg leuk om zich te verkleden als een Bunwee met deze 6 grappige mutsjes die je kan verzamelen.

De CollEGGtibles Basket

In dit leuke mandje vind je 6 EGGlusieve Hatchimals met glittervleugeltjes in leuke pastelkleurige eitjes! Er zijn al 2 diertjes uit hun schelp gekropen. De andere 4 mag je zelf ontdekken! Of misschien verstopt de Paashaas de andere 4 wel in de tuin?

De Hatchibabies

Dit nestje van 6 heeft nog meer functies en ze zien er nog schattiger uit. Daar blijft het gelukkig helemaal niet bij: ze hebben ook leuke accessoires om samen mee te spelen! Je kan ze eten geven, aaien, knuffelen en … alle nieuwe interacties ontdekken…

Een echte familie

De familie is ondertussen al stevig gegroeid. Wat begon als een klein groepje met Draggles, Owlicorn en Pengualas werd al snel een grote familie met de vriendjes uit het Fabula Forrest, de Hatchimals met glitters in hun vacht en natuurlijk de Suprise Eggs waar er een echte Hatchimal-tweeling in zit! De echte fans herinneren zich de CollEGGtibles die even schattig zijn, maar het praten liever overlaten aan hun mensjes. Ze staan allemaal klaar om ‘Hatchi Birthday’ te zingen voor de gloednieuwe CollEGGtibles!.

Alles van Hatchimals

Morgane, lid van het online-team van DreamLand, trotse moeder van een 30-tal Hatchimals