_titel_

Ontmoet de HatchiWOW’s

De Hatchi..wat?

In een notendop (of eierdop) De Hatchimals van Spin Master zijn kleine wezentjes die helemaal zelf uit hun ei komen. Maar ze komen er niet zomaar uit, je moet eerst hun eitje vertroetelen en verzorgen.

Wat zit er in dit nieuwighEITJE?

We kijken reikhalzend uit naar de HatchiWOW’s. Deze nieuwe soort is, je gelooft het nooit, NOG specialer dan zijn voorgangers. Het begin is nog altijd hetzelfde. Je moet hun eitje veel aandacht en liefde geven om ze er uit te laten komen. Het grote verschil (letterlijk en figuurlijk) is dat dit ei 3 keer zo groot is en dat een HatchiWOW meer dan 80 cm groot kan worden!

De HatchiWOW’s!

Ieder figuurtje behoort tot zijn eigen familie en heeft zijn eigen gekke trekjes. Zo zijn er al honderden verschillende Hatchimals. Weet jij ze allemaal te verzamelen?


Ontdek hier de HatchiWOW

Een echte familie

De familie is ondertussen al stevig gegroeid. Met de superschattige HatchiWOW, het fantastische ei uit de Dragons-films maar ook de vele CollEGGtibles die het praten liever overlaten aan hun mensjes … Natuurlijk kijkt iedereen halsreikend uit om al deze diertjes te ontmoeten!

Ontdek alle Hatchimals!

Morgane, HatchiFAN en lid van het online-team van DreamLand