Hatchimals, wadisda?

Wat zijn de Hatchimals nu eigenlijk? De Hatchimals van Spin Master zijn de allernieuwste interactieve diertjes!

Ze zijn op dit moment aan het groeien in hun ei en ze komen er pas uit als iemand hen goed verzorgt.

Er bestaan 4 verschillende soorten Hatchimals.

Welke Hatchimal past bij jou?

1. Hatchimals

Spannend… een magisch ei dat je moet strelen en knuffelen. Al snel zal je de fonkelende regenboogogen zien oplichten en hoor je haar eerste geluidjes. Als jouw Hatchimal er klaar voor is, dan pikt ze het ei open en krijg je haar voor het eerst te zien. Ze start als een baby maar als je goed voor haar zorgt, dan wordt ze snel groot. Ze wil eten, drinken of spelen en zal snel nieuwe dingen leren. Zonder twijfel wordt dit je nieuwe speelkameraadje! Wil jij de Pengualas, Owlicorns en Draggles ontmoeten?

2. Hatchimals surprise

Is 1 Hatchimal niet genoeg? Goed nieuws, in de Surprise-versie zitten er niet 1 maar 2 superschattige Hatchimals, een tweeling! Net als een echte tweeling hebben deze vriendjes een speciale band. Ze vertellen grapjes, spelen spelletjes en als ze te lang van elkaar gescheiden zijn worden ze droevig.

Beschikbaar in 3 kleuren: roze, blauw en paars. Kies tussen Puppade, Giraffin en Peacat.

3. Hatchimals met glitters

Ben je eerder een blingbling-type? Dan zijn deze Hatchimals met glittervacht helemaal wat je zoekt.

Bovendien komen de glitter-Hatchimals ook met gloednieuw kleurtjes, al zal je net als bij de gewone Hatchimals moeten wachten tot je ei is uitgebroed vooraleer je die kan ontdekken!

4. Hatchimals CollEGGtibles

Nog niet uitgebroed? Verzamel dan de meer dan 70 verschillende figuurtjes van de Hatchimals CollEGGtibles. Verwarm het hartje tot het roze kleurt en ontdek welk figuurtje jouw collectie weer wat groter maakt. Met de bijhorende speelset kan je trouwens meer dan alleen je eitjes uitbroeden. Samen spelen op de glijbaan of in de draaimolen het kan allemaal met de Hatchery Nursery.