Hatchimals, wadisda?

Wat zijn de Hatchimals nu eigenlijk? Het ziet er uit als een gespikkeld ei, maar wat zit er in? De Hatchimals van Spin Master zijn de allernieuwste interactieve diertjes! Ze zijn op dit moment aan het groeien in hun ei en ze komen er pas uit als iemand hen goed verzorgt. Voor ze uit hun ei komen, reageren ze al als je het ei streelt, knuffelt, op zijn kop houdt, … Zelfs als je op het ei tikt zullen de diertjes antwoorden met enkele leuke geluidjes.

PS: Hun kleine broertjes en zusjes zijn ook in onze webshop aangekomen. Ontdek snel de Hatchimals ColleGGtibles!

Welke Hatchimal zit er in mijn ei? Dat blijft een verrassing tot het uitkomt!

Als je je ei een half uurtje hebt verzorgd zal de Hatchimal zelf uit zijn schelp breken om met jou te komen spelen. Dit is hét moment waarop je ontdekt welke van de 4 Hatchimals in jouw eitje groeide! Je hebt altijd 2 opties of je nu een Pengulas of een Draggles mee naar huis hebt genomen.

Na de eerste ontmoeting kan je je Hatchimal beginnen op te voeden. Hoe meer je er mee speelt, hoe sneller hij zal evolueren en hoe meer dingen hij zal leren. Je ziet je nieuwe favoriete huisdiertje opgroeien van een baby’tje naar een peuter tot het uiteindelijk een kind wordt. Tijdens elke fase zal het nieuwe geluidjes maken, nieuwe dingen kunnen doen en zal hij je beter kunnen napraten. Er staat altijd wel iets de gebeuren met deze gekke wezentjes. Met dit interactief huisdiertje zal je je zich nooit meer vervelen! De Hatchimals staan klaar om je hart te veroveren.

De Hatchimals komen eraan!