Iedereen 3D met 3Doodler Start!

Een magische pen !

Hoe het werkt ? Dat is kinderspel: breng een kleurstaafje in aan de achterkant van de “pen”. Zet de pen aan zodat die opwarmt, duw op de knop en de plastic komt er vloeibaar uit. Met deze pen kunnen jonge creatievelingen makkelijk in 3D tekenen omdat de plastic opnieuw hard wordt als die in contact komt met de lucht. Dus: kies je lievelingskleur en je kan aan de slag! De Eiffeltoren, een paard, juwelen, een raket, een racewagen, … Wat maak jij?

Deze pen is ultralicht en speciaal gemaakt voor kleine handen waardoor kinderen er met gemak alles mee kunnen maken wat ze maar willen. Een groot voordeel is dat het veilig is voor kinderen: omdat de plastic meteen opstijft bij contact met de lucht, kunnen ze er zich niet aan verbranden. Bovendien bestaan de plastic staafjes uit eco-vriendelijk materiaal waardoor het ook veilig is voor de natuur.

 

Deze magische pen stimuleert de creativiteit en bevordert het ruimtelijk inzicht van kinderen. Zo leren ze onbewust en al spelend dingen bij. Je merkt het: de 3Doodler werd niet voor niets verkozen tot Speelgoed van het jaar 2016. Het wordt ongetwijfeld ook de favoriet van vele kinderen!

Tot binnenkort,
Nathalie, lid van het online-team van DreamLand

Ontdek 3D met 3Doodler
Ontdek alle knutseldozen