xxx

Avengers Endgame: het einde van een tijdperk

“Avenge The Fallen”, neem wraak voor wie overleden is. Dat is de slagzin van de nieuwe film Avengers: Endgame. En omdat het misschien wel de laatste film is van Iron Man en co kijken we nog even terug (en vooruit) naar onze favoriete Avengers en Thanos.


iron man

Iron Man

Tony Stark gaf de aftrap van deze reeks Marvel-films in de eerste Iron Man. Deze flamboyante superheld in het robot-pak is niet alleen één van de belangrijkste leiders van The Avengers, maar hij toont ook dat je geen superkrachten moet hebben om een superheld te zijn, als je maar je hoofd gebruikt. In de trailer zagen we dat Tony vast zat in een ruimteschip dat zonder zuurstof dreigt te vallen. Benieuwd of hij het overleeft!

captain america

Captain America

Als er één superheld is die een hele evolutie doorgemaakt heeft is het Cap’ wel: van een tengere jongen die zijn leven wil geven voor zijn vaderland, tot een superheld zonder schild die op de vlucht is voor zijn eigen overheid. Lukt het hem om een laatste keer alles uit de kast te halen om Thanos te verslaan?

captain marvel

Captain Marvel

Misschien wel de sterkste superheldin van het Marvel-universum. Carol Danvers is er pas op het einde bijgekomen, maar ze belooft een grote rol te spelen in deze epische eindsprint!

the hulk

Hulk

De sterkste Avenger, maar misschien ook wel de meest ingewikkelde. Wanneer en hoe Bruce Banner kan veranderen in The Hulk weet niemand, maar hij is misschien wel de enige die even sterk is als Thanos.

thanos

Thanos

Thanos, de krachtigste (en de enige paarse) vijand die The Avengers ooit hebben moeten bekampen. In zijn zoektocht naar de Infinity Stones en evenwicht heeft hij de halve wereld doen verdwijnen. Kunnen The Avengers hem in Endgame nog tegenhouden? Of is het universum gedoemd om geregeerd te worden door Thanos?


Koop nu al je ticket voor Avengers : Endgame met onze voordelige Kinepolis-vouchers!


Sebastiaan, lid van het online-team
Zit nu al op het puntje van zijn stoel voor Avengers: Endgame