Een straat repareren of een huis bouwen: geen klus is te groot of te klein voor Bob de Bouwer en zijn team!

Bob de Bouwer klaart de klus!

Een straat repareren of een huis bouwen: geen klus is te groot of te klein voor Bob de Bouwer en zijn team!

De inwoners van Lentestad kunnen op hun 2 oren slapen! Het team van Bob de Bouwer neemt alle projecten aan en zoekt een oplossing voor elk probleem!

Kunnen wij het maken? Nou en of! Bob de Bouwer beleeft weer heel wat nieuwe avonturen. Samen met jouw favoriete personages neemt hij elk probleem aan. Z’n bouwpartner Wendy, Muck de kiepauto, Liftie de mobiele kraan, Scoop de graafmachine, Rollie de stoomwals en Dizzie de betonmolen: ze zijn weer allemaal van de partij! Maak ook kennis met z’n nieuwe vrienden: Leo de vrolijke leerling en Ukkie de grote kraan.

Zo’n groot team leiden is niet altijd een makkie! Gelukkig kan Bob altijd rekenen op z’n vriendin Wendy om het team mee aanwijzingen te geven en zo grapjas Leo, de angstige Liftie en de uitbundige Muck mee in de hand te houden. Want ze helpen natuurlijk altijd iedereen!

Geen klus is te groot of te klein voor Bob en zijn team!

Volg de nieuwe avonturen van Bob en zijn vrienden en leer nóg meer over de boeiende wereld van bouwtechnieken. Gereedschap, architectuur en werven hebben binnenkort écht geen geheimen meer voor jou.

Om goed uitgerust aan je bouwavonturen te beginnen, kan je bij DreamLand terecht: kies er jouw Bob de Bouwer, je favoriete figuren van z’n team, speelsets en gereedschap en je kan aan de slag.

Bob en zijn team helpen altijd iedereen ! Klaar om hen een handje toe te steken?

Rémi
Online architect bij DreamLand.