7 leuke verkleedideetjes voor carnaval 2019

Carnaval loert weer om de hoek, klaar om je outfit samen te stellen! Heb je nog geen idee hoe je dit jaar verkleed wil gaan? Met deze 7 tips ben je ‘r helemaal klaar voor!

1 Voor Studio 100 fans

Niets zo leuk als verkleed naar carnaval gaan als je favoriete tv-personage. Voor de allerkleinsten is er natuurlijk Bumba en Maya de Bij. Ze zullen er zo schattig uitzien! Ook Mega Mindy en Piet Piraat zijn van de partij. De stoere jongens en meisjes willen uiteraard allemaal als Nachtwacht-personage naar carnaval gaan. En als er gefeest wordt kan je altijd rekenen op de hippe meiden van K3!

2 Helden en heldinnen

Wil je carnaval redden verkleed als superheld van DC? Trek dan snel je Batman of Supergirl kostuum aan! Of ben je benieuwd hoe Spider-Man en de andere Marvel-figuren in de stoet feestvieren? Ook de allerkleinsten kunnen zich een echte held voelen op dit feestje! Kruip in de huid van de pyjamahelden uit PJ Masks en de pups uit PAW Patrol.

3 Elegant en fantasie

Carnaval hoeft niet alleen zot te zijn. Je kan ook geheel in stijl naar deze gekke stoet trekken. Als sprookjesprinses of fee bijvoorbeeld. Of met een verkleedpak van L.O.L-meisje. Wie weet kom je wel een charmante prins tegen!

4 Beestenboel

Met carnaval zijn ook de dieren in feeststemming! Tijgers, flamingo’s, eenhoorns en dinosaurussen springen en dansen vrolijk in het rond. En ze zien er stiekem gewoon heeeel erg schattig uit, zowel de kleine als de grote feestbeesten!

5 Avontuurlijke beroepen

Trek dit jaar verkleed als hardwerkende politieagent of soldaat naar carnaval. Of ga de avontuurlijke toer op als indiaan, cowboy of piraat. Je kan zelfs als boef gaan feesten. Maar kom achteraf niet klagen als de politieagent achter je aan zit!

6 Gek van gaming

Dansen, dansen en dansen! Ga helemaal uit de bol verkleed als Fortnite-personage. Maar ook met een Minecraft-kostuum kan je helemaal losgaan met carnaval. Of wat denk je van Mario en Luigi? Misschien zijn de helden van Star Wars wel iets voor jou? En natuurlijk mag Harry Potter op dit feestje niet ontbreken!

7 LEGO go go go!

Echte fans van LEGO-blokjes kunnen niet wachten om als geel LEGO-mannetje naar carnaval te gaan! Probeer ook je armen en benen te bewegen zoals de figuurtjes. Te gek!

Kies jouw lievelingskostuum en trek het aan om carnaval 2019 te vieren in Aalst op 3, 4 en 5 maart, in Ninove op 10 en 11 maart en in Halle op 30 en 31 maart en 1 april.

Veel feestplezier!

Kristel,
Lid van het DreamLand Online Team