Crate Creatures Surprise: adopteer een grappig monster

Crate Creatures Surprise: adopteer een grappig monster

Geleverd in een goed beschermde doos, met alles wat je nodig hebt om ze te bevrijden (en opnieuw op te sluiten)

Hou jij van grappige wezens en monsters in alle vormen en kleuren?

Maak kennis met de Crate Creatures Surprise! Ontembare monstertjes in hun onderbroek, maar zo grappig en leuk om mee te spelen.

Trek aan hun tong en ze beginnen te trillen, hun ogen lichten op en… ze maken grappige geluidjes.

Als je met hen spreekt, beantwoorden ze jouw vragen met hun hilarisch stemmetje. Soms vragen ze zelfs om hen eten te geven. Wil je iemand iets vertellen? Vertel het dan aan je monster en hij geeft de boodschap door!

Ontmoet ze allemaal en ontdek hun specialiteiten. Elke Crate Creature Surprise is uniek.Een klein overzicht

Brrrr! Ik ben Blizz

Ik kom uit de ijspegels van Icicla. Hoe hard ik ook tegen deze kist beuk, ik geraak er niet uit… Kan jij me alsjeblief bevrijden? Ik heb ijsjes meegebracht, mijn lievelingsgerecht!

Prrrrt! Sorry, een windje… Ik heet Pudge

Mijn lievelingsgerecht is pizza! Maar het geeft me ook een opgeblazen gevoel… Ik kom uit de bossen van Savannah, waar de lucht zo zuiver is dat ik mijn scheetjes niet ruik. Maar deze kooi is te krap… Mag ik jouw toilet gebruiken? Ik word misselijk van de geur…


Roar! Mijn naam is Sizzle

Ik ben de jongste draak in de familie. We regeren over de vulkanen van Chunchland. Soms heb ik zo’n honger, dat ik heel luid brul en beweeg in alle richtingen… Mijn favoriet: marshmallows!

Hatjsie! Sorry, niesde ik op jou ? Ik ben Snort Hog

Ik ben een wrattenzwijn, of daar lijk ik toch op… Ik ben cool, ook al loopt mijn neus vaak. Ik kom uit de jungle van Tuskk. Ik hou van hot dogs! Wil je ook eens proeven?
En wat is jouw lievelingseten?

Elk monstertje wordt geleverd in zijn eigen doos, maar je krijgt een koevoet om hem te bevrijden. De kooi is zodanig goed beschermd (hangsloten, ketens…), dat je ‘m zal nodig hebben om jouw wezen te verlossen.

Klaar om het beest te bevrijden?

(Geen zorgen, je kan hem altijd opnieuw opsluiten)Morgane, lid van het DreamLand Online Team