De 12 games van op E3 die je meteen moet pre-orderen!
JUNI 2018

De 7 games van op E3 die je meteen moet pre-orderen!

Op de E3-beurs in Los Angeles in de VS werden dit jaar heel wat games aangekondigd. Op zo’n event mogen we natuurlijk niet ontbreken. Voor deze 7 games op PS4, Xbox One en Nintendo Switch hebben we meteen onze pre-order besteld!


Just Cause 4

Een nieuw hoofdstuk van Just Cause! In Just Cause 4 verken je Solis, een Zuid-Amerikaanse wereld vol conflicten, onderdrukking en extreme weersomstandigheden. Probeer de inwoners te redden van de organisatie Black Hand! Je moet enkel nog beslissen of je de Standard of Gold Edition neemt…

Pre-order hem nu

FIFA 19

We verwachten veel van FIFA 19 voor Xbox One. De EA-designers beloofden om de gameplay uit te werken om alles nóg realistischer en mooier te maken door specifieke animaties zoals de Neymar Trap. Voetbalfans, begin alvast aan de opwarming!

Pre-order hem nu

Assassins Creed Odyssey

Maak je eigen verhaal als Griekse held in Assassin's Creed Odyssey dat zich afspeelt in de 5e eeuw v.C. Kruip in de huid van Kassandra of Alexios en stort je in de Peloponnesische oorlog waar Spartanen tegen Athenen vechten. Je moet enkel nog beslissen of je de Standard, Omega of Gold Edition neemt…

Pre-order hem nu

Starlink

Reis naadloos door de exotische alienwereld van het sterrensysteem in Starlink: Battle for Atlas. Iedere planeet heeft een eigen identiteit, ecosysteem en wezens die onder elkaar vechten voor macht en controle. Klaar voor epische ruimtegevechten?

Pre-order hem nu

Battlefield V

Maak je klaar voor de meest intense WO II-campagne ooit in Battlefield V. Ontdek een indrukwekkende single player-campaign én 2 volledig nieuwe online-modes.

Pre-order hem nu

Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty is terug met Black Ops 4! Denk aan al het goede van 10 jaar Black Ops in de ultieme multiplayer game... met Zombies!

Pre-order hem nu

Switch Pokémon Let's Go! Eevee! en Switch Pokémon Let's Go! Pikachu!

Superfan van de Pokémon Go-app? Dan loop je ongetwijfeld ook wild van Pokémon Let’s Go Eevee en Pokémon Let’s Go Pikachu. Verken Kant, vang Pokémons en ga gevechten aan met andere trainers!

Pre-order hem nu

Groeten,

Bas
Medewerker van het online team
Zag de nieuwe trailer van Pokémon Let's Go al 467 keer.