Fidget Spinners: draaien, spelen, stress verdwenen!
MEI 2017

Fidget Spinners: draaien, spelen, stress verdwenen!

Hand spinner, Fidget Spinner, geen idee wat dat is? Geen nood: lees even dit en je bent helemaal mee!

Wat is een Fidget Spinner?

Deze rage is net overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is een soort tol waar je met je handen mee kan spelen. Ze zijn klein, licht en bestaan in verschillende kleuren. Je kan ze makkelijk heel snel laten draaien, er trucjes mee doen en úren plezier aan beleven.

Jouw spinner, jouw stijl!

Verbluf iedereen met je handigheid: je kan er werkelijk ontelbaar uiteenlopende trucjes mee doen.

Bekijk zeker de video om inspiratie op te doen en probeer de trucjes ook in je vingers te krijgen. Of ga zelf aan de slag en verzin je eigen Fidget Spinner-stijl!

Speelgoed? Ja, maar het is meer dan dat!

Je speelt er niet alleen mee! Deze handtol met futuristische look houdt je handen bezig en verlaagt meteen ook je stress!

Op die manier ben je afgeleid en bijt je niet meer op je nagels of balpen. Laat de hand spinner draaien tussen je vingers en geraak zo af van je vervelende gewoontes.

Verlaag ook tegelijk je stress: concentreer je op je spinner, maak je hoofd leeg en kom helemaal tot rust.

Spinner, handtol, Hand Spinner of Fidget Spinner?

Het maakt niet uit hoe je ‘t noemt, het is allemaal juist!

Maak ook kennis met de cubes, de Fidget Cubes!

Kleine kubus, groot effect! 6 zijden, 6 activiteiten en dus 6 manieren om je te ontspannen. Elke zijde heeft z’n activiteit: klikken, glijden, knippen, ademen, rollen en draaien. Friemel er op los en voel de stress van je afglijden. Je vingers kunnen er niet genoeg van krijgen! Met retro-look, klassiek of trendy: voor iedereen is er een Fidget Cube!

Heeft de spinner-gekte jou ook te pakken en ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? We hebben er in alle soorten: van plastic of metaal, met vele kleuren of een leuk motiefje. Bestel 1 van de sets in onze webshop of ga naar je favoriete DreamLand-winkel en kies jouw droomspinner uit onze volledige collectie!

Voor wie er direct 1 wil bestellen: je vindt ze hier bij onze speelsets en themasets


Rémi
Pro in Fidget Spinners en Fidget Cubes sinds een paar dagen