_titel_

Fortnite: Battle Royale voor bouwers

Fortnite is een van de populairste games van het moment. Zoals bij een echte Battle Royale (denk aan de film The Hunger Games) word je met 99 anderen op een eiland gedropt om het uit te vechten tot de laatste man of vrouw. Maar waarom is het precies zo populair?

Het is helemaal GRATIS om te spelen!

De Battle Royale mode van Fortnite kan je gewoon gratis downloaden op je PS4, Xbox One, pc, Mac of zelfs je iPhone of iPad. Let op: als je op Xbox One speelt heb je een Xbox Gold-abonnement nodig. Op PS4 heb je GEEN PS+-abonnement nodig.

Je kan niet enkel schieten, maar ook bouwen

In Fortnite is een muur bouwen de beste verdediging. Met je pikhouweel verzamel je grondstoffen waarmee je muren, trappen en nog veel andere dingen kan bouwen. Een veelgebruikte tactiek als je wordt beschoten is trouwens gewoon om een muur te bouwen om je achter te verschuilen. Handig!

Je wint door te spelen, niet door te betalen

Je kan geen Loot Boxes met sterke wapens of iets anders kopen. In de shop kan je natuurlijk enkele items kopen met V-Bucks, het Fortnite-geld. Deze items helpen je wel niet op het slagveld. Je kan dus wel een nieuwe outfit, een nieuw dansje (later meer over de dansjes!) of een nieuwe pikhouweel kopen. De beste wapens vind je gewoon verspreid op het eiland zelf.

V-Bucks voor PS4 koop je in de PlayStation Store met een voucher van bij DreamLand of verdien je door veel te spelen!


Je kan een dansje doen bij iedere overwinning

Als je wint kan je een grappig dansje doen. Deze dansjes vinden trouwens ook hun weg buiten de Battle Royale. Je hebt misschien al eens een profvoetballer een Fortnite-dansje zien doen na dat hij gescoord heeft. Zo deden Dele Alli van Tottenham en Antoine Griezmann van Atletico Madrid het al!

Pssst, wist je al dat je je krediet voor de PlayStation Store bij DreamLand kan kopen? Je krijgt alleen maar voordelen zoals:

  • Je hoeft je kredietkaart niet te linken aan je PlayStation-account (of die van je gamende zoon/dochter) = veilig en geen onverwachte kosten
  • Betaal via Bancontact /Mister Cash, Visa, Mastercard of SEQR.

Bekijk onze Playstation store

Speel nu Seizoen 9

Na de vulkaanuitbarsting in seizoen 8 verrijzen in seizoen 9 heel wat nieuwe, futuristische locaties. Ga op verkenning in Neo Tilted, Peely’s Banana Stand of Nugget Hut, verplaats je nog sneller over de map met de slipstreams en maak kennis met de Combat Shotgun!

Er is natuurlijk ook een gloednieuwe Battle Pass, met weer heel wat leuke challenges en extra’s om jezelf en je wapens te ‘pimpen’.


Sebastiaan
Bouwend aan zijn eerste Fortnite-overwinning