Klassieke spellen in een DreamLand-jasje!

Draagt hij een hoed? Heeft ze een bril? Deze vragen uit Wie is het? ken je waarschijnlijk wel. Vanaf nu stel je ze ook in Raad jij wie? Want bij DreamLand vind je dit superleuke klassieke spelletje in een geheel eigen versie.

Ook andere topspelletjes kregen een plekje in ons huisassortiment. Zo is Zeeslag omgedoopt tot Torpedo en heet Vier op ’n rij bij ons 1-2-3-4.Zelfde spel, stukken goedkoper

De grote troef van onze eigen spelletjes? Ze zijn een stuk goedkoper dan hun A-merk variant én je speelt ze net zoals hun originele versie. Zo happen onze Gulzige Dino’s erop los net zoals de hongerige exemplaren uit Hippo Hap. En kunnen je schepen in Torpedo even hard gekelderd worden als in Zeeslag.

Bovendien zijn onze spelletjes gemaakt van kwalitatief materiaal en zien ze er superleuk uit. Hoe je ze snel herkent? Aan hun speelse verpakking, mét DreamLand-logo in de bol rechts onderaan.

xxx

Ben je dus op zoek naar leuke spelletjes voor de hele familie aan een uitstekende prijs? Kies dan voor een van onze DreamLand-spellen!

Laura
Die altijd verliest bij 1-2-3-4 en dol is op Ben uit Raad jij wie?

PS: Onze huismerkspelletjes haalden zelfs de nationale pers! Lees het artikel uit Het Laatste Nieuws.

Top spelletjes aan een top prijs!

In onze winkels vind je nog meer DreamLand-spelletjes! Zo is het populaire Jenga herdoopt tot Valgevaar, speel je Lotto vanaf nu als Het winnende nummer en hebben we een eigen versie van Mikado.

Rep je dus snel naar je DreamLand-winkel en ontdek er alle spelletjes van ons huismerk!

Alle winkels