xxx

Hatchimals: de nieuwe generatie komt uit zijn schelp!

De Hatchi..wat?

In een notendop (of eierdop) De Hatchimals van Spin Master zijn kleine wezentjes die helemaal zelf uit hun ei komen. Maar ze komen er niet zomaar uit, je moet eerst hun eitje vertroetelen en verzorgen.

De Hatchibabies!

In oktober 2017 zorgde DreamLand voor dé verrassing van het jaar met de gewone Hatchimals, vandaag verrassen we je opnieuw met de Hatchibabies! Dit nestje van 6 kan nog meer en ziet er NOG schattiger uit!


Wat zit er in dit nieuwighEITJE?

Nog meer verrassingen! De Hatchibabies hebben heel wat leuke accessoires waar ze de gekste dingen mee kunnen. Je kan ze er eten mee geven, ze aaien, borstelen, knuffelen ...


Een echte familie

De familie is ondertussen al steveig gegroeid. Wat begon als een klein groepje met Draggles, Owlicorn en Pengualas werd al snel een grote familie met de vriendjes uit het Fabula Forrest, de Hatchimals met glitters in hun vacht en natuurlijk de Suprise Eggs waar er een echte Hatchimal-tweeling in zit! De echte fans herinneren zich de CollEGGtibles die even schattig zijn, maar het praten liever overlaten aan hun mensjes. Ze staan allemaal klaar om ‘Hatchi Birthday’ te zingen voor de Hatchibabies.


Morgane, lid van het online-team van DreamLand. Ze vindt de Hatchibabies kEI-leuk.

Hatchibabies Foxfin: exclusief bij DreamLand!