Hatchimals ColleGGtibles, verzamel vanaf mei het nieuwe ei!

Hatchimals ColleGGtibles, verzamel vanaf mei het nieuwe ei!

Je kent de Hatchimals, maar ken je hun kleine broertjes en zusjes al? De Hatchimals ColleGGtibles zijn kraakvers en klaar om uit hun eitjes te komen!

Even opfrissen, de Hatchimals zijn interactieve knuffels die groeien als je ermee aan het spelen bent. Alles begint dus in een ei! In plaats van de gewone eieren die je in de Colruyt koopt, doe je je kleine spruit een groter plezier met een gekleurd ei van bij DreamLand!

Waarom? Omdat deze kleine schattige diertjes niets liever willen dat jouw zoon of dochter te ontmoeten!

Dit jaar is er een gloednieuwe hype aangekomen bij DreamLand: de ColleGGtibles. Deze grappige figuurtjes zitten ook in een ei. Wrijf over het paarse hartje en als het roze wordt, mag je de ColleGGtible uit zijn schaal breken! Welke Hatchimal heb je ontdekt?

Ieder figuurtje behoort tot zijn eigen familie en heeft zijn eigen gekke trekjes. Er zijn meer dan 10 families van de Hatchimals ColleGGtibles en ze wonen in de tuin, op de boerderij, in het bos, ...

Sommige Hatchimals zal je overal tegenkomen, maar er zijn ook heel wat zeldzame figuurtjes te verzamelen. Vergeet zeker ook niet de Limited Editions op tijd te kopen want deze zijn heel moeilijk te vinden.

Let op: de Hatchimals zijn enkel in het Engels beschikbaar.


Alle Hatchimals

Hatchimals, wadisda?

Verzamelpret!

Waar vind je deze leuke beestjes? Bij DreamLand natuurlijk! Bezoek onze webshop of 1 van onze winkels, begin je verzameling en dompel jezelf onder in de magische wereld van de Hatchimals.


Veel speelplezier!
Rémi, Hatchimals-expert bij DreamLand.be