Hubelino

Bouwen, leren, amuseren!

De nieuwe speler in de wereld van de knikkerbanen heet Hubelino. Ideaal voor jong en oud om verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. Met onderdelen in verschillende vormen, kleuren en maten kan je zowel makkelijke als ingewikkelde banen maken. Voeg trechters, gebogen stukken, scherpe bochten, rechte lijnen of tunnels toe. Met oneindig veel mogelijkheden!

Met de gratis te downloaden app voor je tablet of smartphone (geschikt voor IOS en Android) kan je de bouwinstructies stap voor stap volgen en genieten van 360° views met zoom.

Naar alle knikkerbanen


Je kinderen zullen bovendien, zonder dat ze het beseffen, fenomenen als versnelling en zwaartekracht leren kennen. Speels en leerrijk! Nog niet overtuigd? Weet dan dat je LEGO DUPLO blokken met Hubelino aan een tweede leven beginnen. Ze zullen niet langer stil liggen te liggen in een hoekje van de kinderkamer. Ze zijn immers compatibel met de onderdelen van dit Duitse merk. Wat wil je nog meer?

Hubelino is echt het perfecte speelgoed voor je kinderen. Het werd dan ook genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016 en won een Comenius-Award in 2015.

Veel plezier,
Nathalie, lid van het online-team bij DreamLand


Ontdek Hubelino