Heb je de hele zomer gedanst?
Dan is het nu tijd om te remixen met de nieuwe L.O.L. Remix lijn!

De L.O.L. Remix Hair Flip,
Zien er niet alleen mooi uit, Deze poppen prikkelen je creativiteit

De Remix Hair Flip poppen zijn de nieuwste vriendinnetjes van de L.O.L. Surprise!. Ze houden van muziek en tonen maar al te graag hun favoriete muziekstijl: pop, R&B, hiphop, country of rock. Ze staan al te popelen van ongeduld om op te treden tijdens het concert. Help jij ze een handje?

De verpakking maakt echt muziek. In totaal zijn er 12 Remix Hair Flip poppen om te verzamelen. Voeg 2 verpakkingen van L.O.L. Surprise Remix Hair Flip samen met 1 verpakking van de L.O.L. Surprise! Remix Pets en je krijgt een boombox om naar muziek te luisteren!

Bij elke pop krijg je liedjesteksten. En als je ze combineert dan kan je de liedjes afmaken. Maar als je echt geïnspireerd bent kan je ze ook mixen en je persoonlijke remix maken. Echt te gek!

L.O.L. Surprise Remix Pets
Dieren maken altijd lawaai!

Je hebt het goed begrepen, wanneer je de verpakking van je L.O.L. Surprise Remix Pets combineert met die van de Hair Flips poppen krijg je een boombox! Maar, Remix Pets, wat zijn dat eigenlijk? Huisdieren, natuurlijk, en ze hebben elk een eigen kapsel en een eigen muziekgenre. Net als de poppen willen de Remix Pets graag het concert bijwonen, maar het leven van huisdier is niet altijd gemakkelijk. Ze mogen niet binnen! Dan zit er niets anders op dan zich te verkleden als poppen.
Ook bij de Remix Pets kan je de liedjesteksten in elkaar zetten om de teksten af te werken, of je kan verschillende teksten mengen en zo een remix maken in je eigen stijl.

Ga backstage met de Remix Pets

Een megaconcert!

In de L.O.L. Surprise!-familie zijn het de grote zussen die zo’n beetje alles durven! Ze zijn klaar voor het ultieme concert van de So Extra Tour. Neem de plaat (!) uit de verpakking en speel ‘m af op de verpakking/platendraaier. Of het nu Line Dancer, 80’s B.B., Kitty Queen of Honeylicious is, plaats ze op de meegeleverde poppenstaander en laat hen volledig tot hun recht komen! Elk van de 4 vriendinnen staat voor 25 verrassingen en een muziekstijl! Wat dacht je van country, hiphop, R&B en 80’s? Eentje voor ieders smaak!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Plane

Het is het eerste vliegtuig speciaal voor L.O.L.-poppen, een vliegtuig waar alle popsterren van dromen want het verandert in een opnamestudio! Om geniale remixen te maken moet je over een studio beschikken die professionele muzikanten waardig is. Dus, klaar om samen met de L.O.L. op te stijgen? Maak je gordel vast en ontdek de vele verrassingen: instapkaarten, 1 televisiescherm, 2 headsets, 1 microfoon en nog vele andere…

Wil je het volledige pakket?

Je hebt helemaal gelijk! Muziek is altijd beter als je de kracht van een hele groep op het podium hebt. En nu heb je niet één supergroep, maar twee! Nodig de 4 OMG's uit voor een geweldig optreden. Hun instrumenten spelen echt. Om de zaal op te warmen, kan je de 4 minipopjes het voorprogramma laten spelen. Deze doos bevat in het totaal maar liefst 70 verrassingen!

Bekijk alle artikelen van L.O.L surprise remix