Nu bij DreamLand: laat je laag per laag verrassen  door de coole L.O.L. Surprise baby's met hun te gekke outfit en leuk accessoire! Verzamel ze allemaal!

L.O.L.: Eye Spy - Biggie Pets - Interactive Live Surprise - ‘n Surprise huis - ...

Heb je de nieuwste L.O.L. al ontdekt?

Nu bij DreamLand: laat je laag per laag verrassen  door de coole L.O.L. Surprise baby's met hun te gekke outfit en leuk accessoire! Verzamel ze allemaal!

Zoek de codes met het vergrootglas en ontgrendel de verrassingen!

Kleine en grote bollen met Sisters, baby’s en verrassingen, bollen met confetti of met diertjes en verrassingen... Het kan nog altijd gekker: ga op zoek naar de codes met L.O.L. Under Wraps Eye Spy en L.O.L. Bigger Surprise en laat je verrassen! Net als bij de andere L.O.L. beleef je elke keer weer ongelofelijk veel LOL bij het unboxen van dit speelgoed want je weet nooit zeker wat er nu juist in zit. Hoe cool is dat?! Deze wil jij toch ook?


Pop-up store en Surprise House

Op zoek naar een leuk plekje voor al je L.O.L.-minipopjes en hun dierenvriendjes? Ga dan voor de L.O.L. Pop-up Store of voor het prachtige L.O.L. huis! Met de Pop-up Store kan je samen je L.O.L.-minipopjes nieuwe avonturen beleven in de BB Boutique en de andere shops. Maar je kan je kleine vriendinnetjes ook overal met je meenemen én je kan ze er op uitstallen. Of kies het L.O.L. Surprise House: een prachtig huis van wel 1 m hoog met echt àlles erop en eraan. Keuken, living, badkamer, slaapkamer, terras, aparte dressing: dit huis heeft ‘t allemaal. Zelfs een zwembad én een zandbak. En dat allemaal met meer dan 85 verrassingen. Je merkt het: de L.O.L.’s kunnen zich geen beter plekje wensen!

Nóg meer diertjes

Ook de fans van de L.O.L.-diertjes blijven niet op hun honger zitten. Wat dacht je van de nieuwe L.O.L. Surprise Eye Spy Pets ? Of ga je voor de interactieve L.O.L.-diertjes die reageren op geluid, bewegingen en aanrakingen? Misschien zijn de schattige Biggie Pets met leuke accessoires en een buikje vol verrassingen wel iets voor jou? Je kan ze zelfs gebruiken als rugzakje! Je kan kiezen of ze allemaal verzamelen natuurlijk!

Voor de superfans

Een echte L.O.L.-superfan verwen je ongetwijfeld hiermee:

Nog niet voldaan? In jouw DreamLand-winkel hebben we ook nog leuke knutselsetjes van L.O.L.


1 supertip: Hou zeker onze webshop in de gaten: ook de komende maanden zal je er regelmatig nieuw L.O.L.- speelgoed ontdekken. Het unboxing- en verzamelplezier is dus zeker nog niet gedaan!


Alles van L.O.L.!

Sofie
lid van het online-team van DreamLand