Hoe Nintendo Labo je naar een Nintendo doet Switchen

Hoe Nintendo Labo je naar een Nintendo doet Switchen

De Nintendo Switch had alles … of toch bijna. Het enige wat nog ontbrak waren accessoires die even uniek zijn als deze draagbare console. De oplossing? Een piano en een robotpak uit … karton!?

Wat zit er in de doos?

Een bouwpakket om alles ZELF te bouwen! Handen uit de mouwen want met behulp van wat karton en enkele touwtjes knutsel je de meest tot de verbeelding sprekende dingen in elkaar! Geen nood, er is voor ieder accessoire een uitgebreide handleiding.

Wat doe je ermee?

Spelletjes spelen natuurlijk! Bij ieder pakket krijg je enkele leuke games om meteen te spelen. Verwoest een volledige stad met een gigantische robot of vang de mooiste visjes voor in je persoonlijke Nintendo Switch-aquarium met een hengel uit karton.

Hoe werkt het?

Je klikt je joy-con's en je Switch in de accessoires en je kan beginnen te spelen. De infaroodsensors, trilfuncties en alle andere technologische hoogstandjes in je Nintendo Switch doen de rest om je game tot leven te brengen!

Daar zit muziek in!

Natuurlijk, want je Nintendo Labo heeft een echte Switch-piano uitgevonden. Speel de grootste hits, experimenteer met de gekste geluiden en schud met je piano om het geluid wat te vervormen. De kers op de taart is het echte stokje om de dirigent van je eigen symfonie te zijn.

Koop nu Nintendo Labo Ontdek de leukste Nintendo games Alles van Nintendo Switch